SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Per a nosaltres, ha sigut una victòria moral”

Aranzana destaca el treball defensiu de l’equip || Lamenta els errors en els tirs lliures

Shaquille es lamenta al consumar-se la derrota del Força Lleida a Almansa, després de dos pròrrogues.

Shaquille es lamenta al consumar-se la derrota del Força Lleida a Almansa, després de dos pròrrogues.AREA11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana, tècnic de l’ICG Força Lleida, va explicar que “aquí és molt difícil guanyar, perquè el públic crea un ambient extraordinari. Tot i així ha estat un partidàs, no hi pot haver més emoció. Els dos equips hem fet un esforç espectacular, amb 50 minuts de poder a poder. Però al final un ha de guanyar. Els dos hem lluitat fins al final. La clau és que no hem aprofitat gaire la línia de tirs lliures. Fallar-ne 9 en un partit tan ajustat és massa, així com alguna pèrdua estúpida que hem fet. Estic orgullós del meu equip, però els detalls al bàsquet defineixen. Cal continuar treballant, perquè és el camí, estem en una gran línia de joc”, va afegir.

Sobre el debut de Polanco i la falta de rotacions, va assenyalar que “Polanco ha estat bé, però li falta continuïtat perquè acumula pocs entrenaments. L’absència de Martí es nota. Però no podem basar-nos en això. Els que hi han estat han tret matrícula d’honor”. De l’arbitratge, va dir que “protesto una cistella fora de temps, una que toca el cèrcol per darrere i sobretot una falta sobre Stutz que era un 2+1 amb el qual guanyàvem el partit. Aquests detalls també són bàsquet, però et fastigueja perquè la falta ha estat claríssima”.

Aranzana va afegir que “era un partit de caràcter i aquí és molt difícil guanyar. Les pròrrogues és millor jugar-les a casa. Queden quinze jornades i cal seguir perquè hem tornat ha fer un bon partit en defensa, deixant l’Almansa amb 67 punts abans de les pròrrogues. Hem portat el partit al nostre terreny, encara que hi ha hagut moments en què hem perdut el nord, però ens hem deixat l’ànima a la pista. Hem tingut una victòria moral”.

tracking