FUTBOL PRIMERA CATALANA

Victòria de prestigi

Un sòlid Alcarràs, que va fer fora divendres el tècnic Josep Maria Espasa, guanya el Santboià, segon classificat || Pasanau es va retirar del camp per lesió

Sasha està a punt de rebre la pilota davant la pressió d’Ortiz.

Sasha està a punt de rebre la pilota davant la pressió d’Ortiz.CARLES MIRANDA

L’Alcarràs, després de destituir aquest divendres el tècnic Josep Maria Espasa a causa de la dinàmica negativa de l’equip en les últimes setmanes, va aconseguir una victòria de prestigi davant del segon classificat. El nou inquilí de la banqueta local és Marc Vigil, encara que amb caràcter provisional. El partit va començar amb una lesió de Pasanau, que va haver de ser atès pels serveis mèdics al setè minut de joc perquè es va dislocar l’omòplat. El partit es va parar quan aquest estava sent atès i finalment va haver de ser substituït per Pere.

Pocs minuts després, Raya va trobar espai i li va fer una gran passada a Edu Estany, que va completar la jugada amb una gran definició per avançar l’Alcarràs (1-0, 26). Després del gol, els locals van començar a crear perill, i van arribar fins i tot a estavellar una pilota al pal. Abans del descans, el Santboià va avisar amb un córner i una rematada que van haver de treure de sota els pals els locals.

A la segona meitat, després dels canvis, l’Alcarràs seguia molt sòlid i ordenat en defensa, i concedia poques ocasions als visitants. Al cap de pocs minuts, Pere va realitzar una gran acció personal al centrar la pilota que Raya va pentinar mínimament i que va arribar a Sasha, que va definir per anotar el segon dels locals per denotar la diferència d’intensitat entre els dos equips (2-0, 57). A la mitja hora de la segona, un jugador visitant es va lesionar de gravetat a la tíbia i al peroné després d’un xoc fortuït amb Mur. El jugador també va haver de ser atès pels serveis mèdics i va quedar el partit aturat uns instants. Després de la lesió, l’Alcarràs va continuar jugant amb una gran intensitat però Juanlu va escurçar distàncies als minuts finals (2-1, 89). El Santboià va buscar empatar el partit però els locals van completar uns noranta minuts molt sòlids tant en defensa com en atac. Marc Vigil, que va dirigir a l’Alcarràs en el seu primer partit sense Espasa, va aconseguir una gran victòria donant la sorpresa contra un potent Santboià. L’Alcarràs, després d’aquests tres punts, continua lluitant per sortir de la zona baixa amb 15 punts.