Decepció del Tàrrega a casa

El Martinenc guanya amb un gol al 88 i remunta el gol inicial d’Escamilla || La bona actuació d’Oliveros no va evitar la derrota i el Tàrrega inicia la segona volta com la primera

Un jugador del Martinenc remata de cap una centrada a l’àrea del Tàrrega.

Un jugador del Martinenc remata de cap una centrada a l’àrea del Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

Ni la gran actuació del porter David Oliveros ni el gol de Roger Escamilla no van evitar ahir la derrota del Tàrrega davant d’un Martinenc que va estar més encertat a la segona part, fet que li va permetre emportar-se els tres punts del Joan Capdevila (1-2).

El partit va ser molt intens i tots dos equips van buscar des del principi portar la iniciativa del joc. En el primer temps, a part de marcar el gol que inaugurava el marcador al minut 31, el Tàrrega va gaudir d’ocasions molt bones, entre les quals van destacar les de Maikel i Roger en els minuts 3 i 17, respectivament. Tanmateix, no va ser fins a la mitja hora que Roger, dins de l’àrea visitant, va fer l’1-0 després d’una jugada de Joni.

El Tàrrega va inaugurar el marcador al minut 31 després d’haver tingut diverses ocasions

El partit estava ben encarrilat, però l’alegria va durar poc a l’afició urgellenca, que va veure que en els minuts 37 i 39 havia d’intervenir de forma prodigiosa Oliveros per evitar que el Martinenc empatés el matx. Dos intervencions estel·lars a xuts a boca de canó. Després del descans, les dificultats del Tàrrega per quedar-se els tres punts es van incrementar.

Els barcelonins van posar el peu a l’accelerador per buscar la remuntada i el cert és que els segons 45 minuts van ser un atac constant sobre la porteria d’Oliveros, encara que sense gaire perill perquè els blaugranes, replegats enrere, evitaven que poguessin finalitzar amb èxit. No obstant, en el minut 66, en una jugada per la banda dreta, el Martinenc va posar la pilota a l’àrea i Alabau, incorporat a l’atac, va empatar el partit i va deixar la sensació que el Tàrrega podia perdre, com finalment va ocórrer, perquè els blaugranes no van tenir capacitat de reacció.

Malgrat la voluntat, va ser el Martinenc que, al minut 88, al límit del temps reglamentari, va desnivellar la balança al seu favor amb un gol d’Ahufinger, que va rematar al segon pal i que va fer volar els tres punts de la capital de l’Urgell en el primer partit de la segona volta, que de moment ha començat amb el mateix mal peu que la primera.

“Per un partit dolent no caurem en el derrotisme” L’entrenador del Tàrrega, Edu Berrocal, va reconèixer que el partit va deixar a l’equip “males sensacions” però va assegurar que “venim de cinc partits amb sensacions molt bones i per un partit dolent no caurem en el derrotisme”. Berrocal va explicar que el seu equip “no ha estat còmode, en atac no ha sabut trenar jugades per poder atacar més i millor i defensivament no ha tingut la contundència necessària”.