MOTOCICLISME MOTOCRÒS

El Bosquet de Ponts obre el Campionat de Catalunya

Nou categories amb 193 pilots inauguren la temporada en un traçat tècnic

Instant d’una de les mànegues que es van disputar ahir al circuit de Ponts.

El Bosquet de Ponts va ser ahir escenari de la primera cita puntuable per al Campionat de Catalunya de motocròs en 9 de les seues categories, una prova que va reunir 193 pilots en un recorregut tècnic, amb fang acumulat per les pluges de l’última setmana al territori. El vencedor en categoria MX Elit va ser Lluís Riera (Rocco’s), que es va imposar a les dos mànegues i va superar Duberos Clement i Pau Doñate (MC Tot Motor Els Reguers). D’altra banda, en MX1 el guanyador de la prova va ser el pilot rus Lucas Bruggman (JRB Off Road Center), que també va guanyar les dos mànegues, batent Eric Vendrell (MC La Pobla de Mafumet) i Daniel Garralón (MC Segre). En MX2, el vencedor va ser Timur Petrashin (JRB Off Road Center), guanyant les dos carreres i superant Eric Tomás (Rocco’s) i Marc Fontanals (MC Cubelles). Albert Fontova (MC Segre) va ser el primer en MX 125, davant de Rauls Blumfelds (JRB Off Road Center) i el seu company Ilya Pavliv. Quant a la prova femenina, la primer classificada va ser Mariona Valero (MC Can Taulé), imposant-se a Georgina Abella (VDB) i Eva Llobera, representant de l’MC Segre. Per la seua part, Arnau Lledó (MC Riuprimer Gas i Rocs) es va imposar en MX Sots 18, davant de Daniel Sala, del mateix club, i Pau Rojas, de l’MC Segre. Raúl Castells (MC Segre), Ramon Brucart (Amics Moto Valls de Torroella) i Joan Vilalta (MC Sant Hilari) van formar el podi de MX3. En MX4 hi va haver triomf de Jordi Pedró (MC Sant Celoni), mentre que Pedro Tratger (MC Castelló d’Empúries) es va imposar en MX5. La pròxima prova del Català es disputarà el 9 de febrer a Almenar.