El Madrid en té prou amb un gol de Nacho a la recta final per ser líder

Derrota el Valladolid i supera el Barcelona

El madridista Mendy, en una acció del partit d’ahir.

El madridista Mendy, en una acció del partit d’ahir.EFE

El Reial Madrid es va situar líder de la Primera divisió gràcies a un cop de cap de Nacho en el minut 78, que va acabar amb el somni d’aconseguir almenys un punt d’un entregat Valladolid que va sortir amb valentia però que no va saber fer mal en l’aspecte ofensiu (0-1). El Madrid en tenia prou amb un empat per aprofitar la derrota del Barcelona dissabte a València i arrabassar-li el liderat.

El conjunt val·lisoletà es va consolidar al centre del camp, amb Joaquín situat entre la defensa i aquesta zona calenta, en la qual era fonamental no perdre pilotes. Van sortir els val·lisoletans amb ganes i molt centrats davant d’un Madrid que va arribar al José Zorrilla amb la novetat de Nacho per Carvajal.

Cap dels dos equips no aconseguia arribar amb perill, però en una falta Kroos trobava Casemiro, que va entrar de cap, per superar Masip. El gol va durar poc, perquè el VAR va determinar que s’havia produït fora de joc i el col·legiat el va anul·lar.

Sense encert davant de porta, el partit semblava encaminar-se cap a l’empat, fins que, a la recta final, Kroos va trobar espai per atansar-se a l’àrea local i propiciar una gran centrada a Nacho, que va rematar de cap a la perfecció, sorprenent Masip i anotant el gol de la victòria en el minut 78. Tres punts que permeten al Madrid ser líder en solitari.

En la resta dels partits d’ahir, l’Atlètic no va passar de l’empat amb el Leganés (0-0), amb la qual cosa queda quart a la taula; Celta i Eibar també van empatar 0-0; el Getafe va superar el Betis per 1-0 i és sisè a la classificació i la Reial Societat va golejar 3-0 el Mallorca, equip que marca la salvació i que només té tres punts més que l’RCD Espanyol.