L'Almacelles es retroba amb la victòria

Jugadors de l’Atlètic Almacelles celebren un dels gols del partit.

Jugadors de l’Atlètic Almacelles celebren un dels gols del partit.CARLES MIRANDA

L’At. Almacelles es va retrobar amb la victòria, després de quatre jornades, en un partit còmode. Els locals es van plantar al camp amb molta motivació i suport de l’afició, que no va parar d’animar. Durant els primers minuts el joc es va centrar en el mig camp, sense ocasions clares per a cap dels dos equips. En el minut 28, el gol de Montalbán va servir per obrir el marcador a favor de l’At. Almacelles i, minuts més tard, en el 33, Farrús va marcar un altre gol.

Després del descans, els locals van continuar pressionant i Farrús va marcar el 3-0 definitiu en un partit redó per als locals, en què van presentar una sòlida defensa.