Massa càstig per al Mollerussa

Un jugador del Mollerussa intenta tallar una acció del Vilanova durant el matx.

Un jugador del Mollerussa intenta tallar una acció del Vilanova durant el matx.ÁREA 11

Contundent derrota del Mollerussa a Vilanova i la Geltrú (3-0). Els del Pla d’Urgell no van tenir opció a la victòria i van sucumbir davant de la superioritat d’un rival que va sumar la quarta victòria consecutiva i manté la bona trajectòria en les últimes jornades. Al contrari que un Mollerussa que acumula el segon revés seguit. Ahir, els del Pla no van estar al nivell esperat, encara que no van merèixer tant càstig.

Des del principi es va poder veure un Vilanova molt més entregat i amb fam ofensiva. Els primers intents de marcar van ser precisament dels locals. El conjunt del Garraf no va tardar gaire a estrenar el marcador i abans del primer quart d’hora ja havia aconseguit l’1-0. Va ser en una jugada a pilota aturada amb error de marcatge de la defensa visitant que va facilitar a Iloie marcar l’1-0.

A partir d’allà, el Mollerussa va haver de nadar a contracorrent durant tota la primera meitat.

Tanmateix, als homes de Josep Maria Turull els va faltar profunditat i tot just van generar ocasions clares de gol per inquietar un porter local que es va convertir en un espectador més.

Els minuts van anar passant i el Vilanova només va haver d’aguantar en defensa davant de les escomeses del seu rival que, si bé tenia la possessió, no va tenir capacitat ofensiva i es va arribar al descans 1-0. Després del pas pels vestidors, va arribar un nou cop per als de Turull. S’esperava una reacció del Mollerussa però un error de la defensa en una cessió va permetre a Ribeiro marcar el segon i ampliar el compte per al seu equip (2-0). Un gol que va donar la tranquil·litat definitiva al Vilanova. Els canvis no van millorar a l’equip del Pla i ja en la recta final del partit, amb un Mollerussa moix, va arribar el tercer i definitiu gol del Vilanova per deixar el duel sentenciat amb un 3-0 al marcador que col·loca els de Turull en l’onzena posició.

“El resultat és excessiu, però no mereixíem vèncer” El tècnic del Mollerussa, Josep Maria Turull, es va mostrar disgustat amb el rendiment de l’equip després de caure derrotat 3-0 davant del Vilanova i la Geltrú. Al finalitzar el partit, Turull va concloure que “el primer gol ens ha condiciontr. A partir d’allà hem jugat a remolc. Hem estat dominadors però ens ha faltat profunditat i no hem generat perill”. “A la segona part, un error defensiu ens ha costat el 2-0. Han sigut dos detalls puntuals que han condicionat molt”. va afegir el tècnic que, sobre el rival, va comentar que “el Vilanova ha arribat tres vegades i ens ha costat tres gols. Penso que és un resultat excessiu però no hem merescut guanyar”. La pròxima jornada, el Mollerussa visita el Can Vidalet, rival que arriba en un bon moment.