SEGRE

TEMPS EXTRA ATLETISME

Una Cursa de Sant Blai amb rècords

Ricard Pastó i Eva Ledesma s’imposen en la distància llarga establint noves millors marques de la prova || Uns 700 participants es van donar cita al Palau d’Anglesola

Ricard Pastó arriba a la meta com a vencedor agafant en braços la seua filla.

Ricard Pastó arriba a la meta com a vencedor agafant en braços la seua filla.JOEL FELIP FOTOGRAFIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició de la Cursa de Sant Blai que va tenir lloc ahir al Palau d’Anglesola amb una participació de 700 atletes es va caracteritzar pels rècords que es van batre en les dos distàncies. En la prova llarga, de 10 km, es va imposar en categoria masculina Ricard Pastó (Xafatolls), que, a més, va batre el seu propi rècord deixant-lo en 31’02” (l’anterior era de 31’55). Els seus companys de club, Àlex Méndez (32’49) i Xavier Badia, (32’51), van completar el podi. En 10 km dones la vencedora va ser Eva Ledesma (Tri 4.40), que també va establir un nou rècord de la prova amb 36’56”. L’anterior posseïdora del rècord, Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), va ser segona (38’55) i Núria Sierra (Hinaco Monzón), tercera amb 39’52”. El tercer rècord el va aconseguir en la distància curta, de 5 km, Meritxell Bonet (Tri 4.40), que, amb un crono de 20’33”, va superar l’anterior millor registre. En 5 km homes, el triomf va ser per a Eudald Carreras (TR Running Esports Parra) amb 17’43”.

La prova tenia un any més un caràcter solidari, ja que va col·laborar amb l’associació Moviment d’Ajuda al Món de l’Infant (MAMI; mundomami.org). Els participants tenien l’opció d’aportar un euro a l’inscriure’s i també hi havia un dorsal solidari per als que no correguessin. A més, l’associació Egoisme Positiu va acompanyar les persones amb mobilitat reduïda.

Ricard Pastó arriba a la meta com a vencedor agafant en braços la seua filla.

Ricard Pastó arriba a la meta com a vencedor agafant en braços la seua filla.JOEL FELIP FOTOGRAFIA

tracking