ATLETISME COMPETICIÓ

Dos ors i una plata en Master per al Xafatolls

Atletes del Xafatolls que van participar en el Campionat de Catalunya Master.

L’equip de l’Associació Atlètica Xafatolls es va proclamar aquest cap de setmana passat campió de Catalunya de Cross Master, que es va celebrar a Sabadell i en la qual el club del Pla d’Urgell va competir amb set atletes, que van participar en diferents categories.

En la prova de relleus mixtos, categoria M45, l’equip format per Eva Ribalta, Josep Ramon Sanahuja, Laura Rosell i Josep Llevador va ser el més ràpid i es va emportar el títol de campió de Catalunya.

Per la seua banda, Eva Ribalta es va penjar una segona medalla d’or al proclamar-se campiona de Catalunya, en la modalitat individual, en la categoria M45.

També va pujar al podi, en aquest cas per rebre la medalla de plata de subcampiona de Catalunya, l’atleta Maria Filomena Canal, que va quedar a la segona posició a la categoria M50.