SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La Federació decidirà la data del Nucia-Lleida

Els clubs no s’han posat d’acord sobre quan jugar els 76 minuts

Molo, amb Raúl Fuster i Jordi Esteve, dissabte passat abans del partit contra la UE Olot.

Molo, amb Raúl Fuster i Jordi Esteve, dissabte passat abans del partit contra la UE Olot.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) serà la que decidirà finalment quin dia s’han de disputar els 76 minuts que falten del partit entre la Nucia i el Lleida, després que els dos clubs no hagin estat capaços de posar-se d’acord a consensuar una data. Així doncs, serà la jutge de Competició, Carmen Pérez González, la que decideixi el dia en què es reprèn el partit, decisió que podria prendre avui o, a tot estirar, demà. Ahir finalitzava el termini que ha donat la Federació Espanyola perquè els clubs es posessin d’acord.

“Ens interessa saber al més aviat possible el dia en què s’ha de jugar, perquè hem d’organitzar el viatge, buscar l’hotel i necessitem fer-ho amb prou antelació”, explicava ahir el president del Lleida, Albert Esteve. “Els vam proposar quatre possibles dates i, davant de la falta d’acord, una cinquena opció, el dia 5, que és dimecres de la setmana que ve. Però ara el decidiran des de la Federació”, va afegir.

El Lleida, que havia proposat quatre dates, en va afegir una cinquena, el 5 de febrer, també rebutjada

El partit, corresponent a la jornada 21, es va suspendre al minut 14 a causa del temporal de pluja que queia i que va deixar impracticable el terreny de joc de l’Olímpic Camilo Cano de la Nucia.

El Lleida va oferir quatre possibles dates, l’11, 18 i 25 de març i l’1 d’abril, per aprofitar algun dels desplaçaments que ha de fer l’equip al País Valencià durant les pròximes setmanes.

Davant de la falta d’acord i amb l’objectiu de disputar el temps restant al més aviat possible, el Lleida va oferir en les últimes hores una cinquena opció, el 5 de febrer, és a dir, dimecres de la setmana que ve. Entre els clubs no han pogut consensuar-ne cap.

El que sí que està clar, tenint en compte el calendari, és que l’encontre es jugarà entre setmana.

El club convoca una reunió dijous per decidir si fitxen

Divendres, dia 31, es tanca el mercat d’hivern i el Lleida, segons va explicar ahir el president, Albert Esteve, esperarà a última hora per prendre la decisió. “Dijous hem convocat una reunió amb l’staff tècnic per decidir si es fa alguna incorporació més o no”, va declarar Esteve.

tracking