SEGRE

El partit ajornat entre el La Nucia i el Lleida Esportiu es jugarà el 5 de febrer

A les 18.00 hores, a l'Estadi Olímpic Camilo Cano, es disputaran els 76 minuts que falten del matx suspès pel temporal

Molo, amb Raúl Fuster i Jordi Esteve, dissabte passat abans del partit contra la UE Olot.

Molo, amb Raúl Fuster i Jordi Esteve, dissabte passat abans del partit contra la UE Olot.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decidit finalment que el partit entre el Nucia i el Lleida Esportiu, corresponent a la jornada 21 i suspès al minut 14 pel temporal, es reprengui el pròxim 5 de febrer, a les 18.00 hores, a l'Estadi Olímpic Camilo Cano, segons ha anunciat el club lleidatà.

La Federació ha decidit la data després que els dos clubs no hagin estat capaços de posar-se d’acord a consensuar un dia.

El partit es va suspendre al minut 14 a causa del temporal de pluja que queia i que va deixar impracticable el terreny de joc de l’Olímpic Camilo Cano de la Nucia.

El Lleida va oferir quatre possibles dates, l’11, 18 i 25 de març i l’1 d’abril, per aprofitar algun dels desplaçaments que ha de fer l’equip al País Valencià durant les pròximes setmanes.

Davant de la falta d’acord i amb l’objectiu de disputar el temps restant al més aviat possible, el Lleida va oferir en les últimes hores una cinquena opció, el 5 de febrer, és a dir, dimecres de la setmana que ve, que és la data que finalment ha acceptat la Federació.

tracking