SEGRE

TENIS OBERT D?AUSTRÀLIA

Federer salva set boles de partit i s'enfrontarà a semifinals a Djokovic

Roger Federer celebra l’agònica victòria a quarts.

Roger Federer celebra l’agònica victòria a quarts.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El suís Roger Federer va firmar ahir una ajustada victòria en el seu duel contra el nord-americà Tennys Sandgren (6-3, 2-6, 2-6, 7-6 (8), 6-3), en el qual va acabar amb molèsties i va salvar fins a set boles de partit, per accedir a les semifinals de l’Obert d’Austràlia, primer Grand Slam de la temporada, on s’enfrontarà al serbi Novak Djokovic, que va doblegar el canadenc Milos Raonic (6-4, 6-3, 7-6 (1)). “De vegades necessites sort. Amb set pilotes de partit no tens el control. Esperava que ell no connectés el cop guanyador en aquests punts i mantenir la pilota en joc. Si fallava un parell de vegades qui sap, podia tenir les meues opcions. Però he tingut molta sort avui”, va assenyalar el suís guanyador de 20 títols de Grand Eslam després de l’encontre.

Com a curiositat, durant el partit Federer va rebre un avís de la jutge de cadira croata Marijana Veljovic per una “obscenitat audible”.

Per la seua part, Rafael Nadal tindrà l’oportunitat d’assegurar-se la primera posició a la classificació ATP després de l’Obert d’Austràlia si aconsegueix superar els quarts de final que disputarà davant de l’austríac Dominic Thiem avui dimecres en el primer torn de la tarda a la pista Rod Laver Arena de la ciutat de Melbourne.

tracking