SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Negociació trencada per Rodrigo

El Barça no accepta les condicions del València, que pretenia la compra forçada després de la cessió || La direcció esportiva blaugrana valorarà altres opcions de mercat per reforçar la davantera

Aficionats mostren pancartes contra el racisme i en suport a Iñaki Williams a Tenerife.

Aficionats mostren pancartes contra el racisme i en suport a Iñaki Williams a Tenerife.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça va decidir ahir trencar les negociacions amb el València per Rodrigo, ja que les condicions del fitxatge del davanter eren inassumibles: cessió i compra obligatòria a abonar abans del 30 de juny. L’entitat blaugrana va proposar diversos jugadors per incloure en l’operació, com Wagué i Abel Ruiz, però el València no va acceptar cap opció que no fos el cobrament dels seixanta milions d’euros abans de final de temporada.

La negociació pel davanter semblava encarrilada, però els negociadors del Barça Òscar Grau i el secretari tècnic, Éric Abidal, no van aconseguir avançar i finalment van decidir posar fi a les converses. Jorge Mendes, agent de Rodrigo, va intentar fins a l’últim moment tancar una operació viable a tres bandes, amb la inclusió de Bruno Fernandes, jugador de l’Sporting de Lisboa, però aquest sembla estar encaminat al Manchester United. L’acord contemplava la compra de Bruno Fernandes per part del Barça i la seua cessió immediata al València, que al seu torn cedia Rodrigo al club blaugrana.

El futbolista va disparar ahir els rumors d’un acord imminent després de passar per la consulta del doctor Ramon Cugat per analitzar l’evolució d’una lesió que es va fer abans de Nadal i que li va impedir jugar la Supercopa. Fins i tot Albert Celades, tècnic del València, va admetre que existien les negociacions pel futbolista d’origen brasiler. “Rodrigo és molt bo, és diferencial, per això el volen els grans equips com ara el Barça. Tots sabem que estan en plena negociació, això és obvi i no s’ha d’amagar. És perquè és un gran jugador i tenim la sort de poder tenir-lo. Però Rodrigo no s’ha acomiadat, que jo sàpiga”, va assenyalar Celades.

“Tinc comunicació directa amb el club però les coses internes allà s’han de quedar. No parlaré de situacions que encara no han passat. Rodrigo i jo hem parlat sobre el tema, però no puc fer pública una conversa privada sobre el que el jugador pugui voler”, va concloure l’entrenador del València després que Rodrigo no assistís ahir a l’entrenament previ a l’encontre de Copa.

La direcció tècnica del Barça se centrarà ara en altres alternatives que ofereix el mercat a la recerca d’un davanter que pugui suplir la baixa de Luis Suárez fins a final de temporada.

tracking