SEGRE

ADÉU A UNA LLEGENDA UN ESPORTISTA ETERN

Recuperen els nou cossos de l'accident de Bryant

Els investigadors analitzen les restes en una àrea similar a un camp de futbol

Imatge difosa pels investigadors on es veuen les restes de la tragèdia.

Imatge difosa pels investigadors on es veuen les restes de la tragèdia.AGENCIA NACIONAL DE SEGURIDAD EN TRANSPORTES DE EEUU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cossos de les nou víctimes de l’accident d’helicòpter en el qual va morir la llegenda del bàsquet Kobe Bryant es van recuperar i evacuar del lloc de l’accident, als afores de Los Angeles, va informar ahir l’oficina de medicina forense. Les restes de tres víctimes es van recuperar diumenge, i els altres sis, dilluns, va indicar un comunicat.

Actualment, els investigadors treballen activament en la identificació dels morts. A més a més, s’estan realitzant exàmens corporals. “El departament de Medicina Forense proporcionarà actualitzacions immediates dels noms de les víctimes mortals tan aviat com es verifiquin oficialment i es notifiqui als familiars”, va afegir el comunicat difós.

Actualment es treballa en la identificació de les víctimes i la policia patrulla el lloc per evitar saquejos

L’Agència Nacional de Seguretat en els Transports dels Estats Units (NTSB) va difondre ahir les primeres imatges dels investigadors de l’accident en el qual diumenge passat van morir la llegenda del bàsquet Kobe Bryant, la seua filla Gianna, de 13 anys, i set persones més. El vídeo mostra l’estat de les restes de l’aparell, que es va precipitar contra el terra d’un turó a la zona de Calabasas, una localitat d’alt poder adquisitiu del nord-oest de Los Angeles (Califòrnia).

L’aparell era un Sikorsky S-76 de l’any 1991, que va quedar completament destruït. Les restes van quedar repartides en una àrea similar a la d’un camp de futbol. La policia patrullava ahir a cavall el lloc de la tragèdia per protegir-lo de saquejadors i curiosos. Els investigadors de l’NTSB calculen que estaran uns cinc dies al lloc recollint proves.

D’altra banda, segons va publicar la revista People, entre Bryant i la seua dona, Vanessa, existia un acord pel qual mai no volarien junts en el mateix helicòpter, una mesura de seguretat per assegurar-se que, en cas d’accident, les filles sempre conservessin un dels pares. Bryant només volava amb Ara Zobayan com a pilot.

Imatge difosa pels investigadors on es veuen les restes de la tragèdia.

Imatge difosa pels investigadors on es veuen les restes de la tragèdia.AGENCIA NACIONAL DE SEGURIDAD EN TRANSPORTES DE EEUU

tracking