SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El partit la Nucia-Lleida es reprendrà el 5 de febrer

Per decisió de la Federació al no aconseguir els clubs acordar una data

Imatge de la reunió d’ahir entre representants de la Paeria i de la Federació Catalana de Futbol.

Imatge de la reunió d’ahir entre representants de la Paeria i de la Federació Catalana de Futbol.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit entre la Nucia i el Lleida Esportiu, que es va suspendre el passat dia 19 de gener als catorze minuts, amb el marcador a 0-0, a causa del temporal Glòria de pluja i vent que va fuetejar el País Valencià, es reprendrà aquest dimecres que ve, 5 de febrer, a les 18.00 hores, a l’Estadi Olímpic Camilo Cano.

La Federació Espanyola ha decidit la data ja que els dos clubs no van ser capaços de posar-se d’acord a consensuar-la. S’ha de recordar que el Lleida havia proposat quatre possibles dates, els dies 11, 18 i 25 de març i l’1 d’abril, per tal d’aprofitar algun dels desplaçaments que ha de fer l’equip al País Valencià durant les pròximes setmanes.

Arran de la falta d’acord i amb l’objectiu de disputar el temps restant al més aviat possible, el Lleida va oferir aquestes últimes hores una cinquena opció, el 5 de febrer, és a dir, dimecres de la setmana que ve, que és la data que finalment ha acceptat la Federació.

Per la seua banda, després del temporal de pluja i vent, els operaris de l’empresa estan portant a terme durant aquests dies tasques extres de manteniment amb l’objectiu de deixar novament tant la gespa del Camp d’Esports com la de l’Annex en perfecte estat.

Aquestes tasques específiques que s’han emprès a les dos superfícies han consistit en un punxat massís per oxigenar les arrels i facilitar la infiltració de l’aigua. A més a més, després del retacat (compactat) i l’aspiració, el terreny de joc també ha estat adobat.

Serà la primera vegada que jugui l’absoluta a Lleida. La representació de l’FCF va ser encapçalada pel delegat i alhora vicepresident federatiu, Jordi Terés.

La selecció catalana jugarà finalment al Camp d’Esports el 30 de març L’alcalde de Lleida Miquel Pueyo, acompanyat del regidor d’Esports, Sergio González, van rebre ahir una representació de la delegació de la Federació Catalana de Futbol per abordar el tema de la celebració del partit que la selecció catalana absoluta jugarà finalment el dia 30 de març, dilluns, al Camp d’Esports.

tracking