SEGRE

ADÉU A UNA LLEGENDA INVESTIGACIÓ

Identifiquen el cos de Kobe per les empremtes dactilars

Els forenses reconeixen tres víctimes més i treballen amb les altres cinc

Un mural amb Kobe Bryant i la seua filla Gigi a Los Angeles.

Un mural amb Kobe Bryant i la seua filla Gigi a Los Angeles.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Experts forenses han identificat oficialment el cos de Kobe Bryant entre la runa de l’helicòpter que es va estavellar diumenge passat en un turó a prop de Los Angeles i en el qual van morir vuit persones més. L’exestrella de l’NBA, de 41 anys, va ser identificada per les empremtes digitals, juntament amb tres persones més que anaven a bord de l’aparell, les restes del qual es van dispersar per gairebé 200 metres després d’un impacte “a alta velocitat”, segons els investigadors de l’agència nord-americana responsable de la seguretat del transport (NTSB).

Els investigadors, que han catalogat l’escena de l’accident de “realment terrible”, van utilitzar drons per pentinar el terreny. Els forenses van examinar els nou cossos extrets de la runa per identificar-los formalment. A més de Kobe Bryant, van poder identificar dos homes i una dona. Són John Altobelli, de 56 anys, un entrenador de beisbol que va morir a l’accident amb la seua dona Keri i la filla Alyssa, segons els familiars, i el pilot de l’helicòpter, Ara Zobayan, de 50. La dona és Sarah Chester, de 45 anys, que era a l’avió amb la seua filla Payton. Els investigadors encara estan treballant per identificar les cinc víctimes restants, inclosa la filla de Kobe Bryant, Gianna, de 13 anys.

Gent propera a la família va explicar ahir que la viuda de Kobe, Vanessa, de 37 anys, està “devastada”, però lluita per ser “forta” per les seues filles Natalia (17 anys), Bianka (3) i Capri (7 mesos). “És un moment extremament difícil i devastador per a Vanessa i tota la família”, van afirmar.

Experts de l’NTSB, que apunten a la boira com a possible causa de l’accident, van assenyalar que l’helicòpter en el qual es va estavellar Kobe no estava equipat amb un sistema d’alerta de terreny que podria haver ajudat el pilot a advertir que s’estava atansant a un pendent. D’altra banda, l’Acadèmia de Cine dels Estats Units ha confirmat que Kobe Bryant serà una de les figures homenatjades durant la 92 edició dels premis Oscar, que se celebrarà el pròxim 9 de febrer.

tracking