SEGRE

ATLETISME CARRERES DE MUNTANYA

La Cursa de la Serra espera 700 atletes a Puigverd

Dos distàncies de 6,5 i 10 km i una caminada

La prova es va presentar ahir a la Diputació.

La prova es va presentar ahir a la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida celebrarà aquest diumenge la dotzena edició amb una participació d’uns set-cents atletes en les diferents opcions que s’ofereixen. L’Associació Esportiva i Cultural de la localitat, encarregada de l’organització, ha programat dos distàncies per als corredors, de 6,5 i 10 quilòmetres, i una caminada de 10, al marge de la carreres infantils que es disputaran al camp de futbol.

Actualment ja hi ha uns quatre-cents inscrits per a les proves atlètiques, dos-cents més per a la caminada i un centenar d’escolars, que cobriran les distàncies de 30 metres, per als nens de fins a 5 anys; de 300, de 6 a 10 anys; i 600, per a edats d’11 a 14 anys.

La prova llarga, que discorrerà pels voltants del parc de Mas de Melons, tindrà una petita pujada d’1,5 quilòmetres fins a la Serra, amb un desnivell de 80 metres, que posarà a prova els participants.

Els circuits transcorren en un 60 per cent per camins de terra i la resta per asfalt. El camp de futbol serà el centre neuràlgic de la Cursa de la Serra, que oferirà també serveis de dutxes, bar, pàrquing i inflables per als més petits.

tracking