SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Setién, partidari de fitxar un davanter per al Barça

“Seria interessant que pogués venir un jugador”, afirma l’entrenador blaugrana

Quique Setién durant la roda de premsa prèvia al partit de Copa davant el Leganés.

Quique Setién durant la roda de premsa prèvia al partit de Copa davant el Leganés.EFE/ALEJANDRO GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quique Setién, tècnic del Barça, es va mostrar obert a la possibilitat que el club fitxi un davanter, si bé va puntualitzar que està encantat de treballar amb els jugadors que té a la plantilla. “Vinc del fang i estic acostumat a treballar amb el que tinc. Seria interessant que pogués venir un jugador. Mentre això no passi, estaré encantat de treballar amb el que hi ha”, va assenyalar. El tècnic del Barça no es va referir a Rodrigo, el fitxatge del qual va quedar descartat dimarts, i va precisar que si no es tanca la contractació d’un davanter, l’equip “segur que està preparat per competir”.

Setién va matisar les declaracions que va fer després de la derrota contra el València, en què va deixar caure que els jugadors encara no havien entès alguns dels seus conceptes. “S’entén clarament el que vaig dir. Portem sis entrenaments i hi ha moltes coses que és impossible que puguem veure al terreny de joc. És un procés normal. És com una criatura que farà un examen. Cal explicar-li les coses abans de l’examen. És un procés normal, no hi havia cap intenció de reprendre ningú ni al nostre treball”, va afegir. Setién va ressaltar que assumir les regnes del Barça li està resultant “molt més senzill” del que pensava, perquè moltes de les coses que intenta aplicar ja es feien. “Dimarts vam fer un entrenament espectacular, l’he analitzat i s’ha corroborat amb el que he vist. Estic encantat amb la capacitat dels futbolistes d’entendre-ho de manera immediata”, va afegir. No obstant, li agradaria “tenir més temps sense la pressió dels resultats” i és conscient de “la dificultat de sumar alhora que s’incorporen conceptes”. Malgrat això, es va mostrar tranquil perquè el president, Josep Maria Bartomeu, amb el qual ha parlat recentment, li ha transmès confiança. “M’ha dit que em prengui el meu temps. Ho necessito per conèixer i controlar tot el que envolta un club d’aquestes dimensions”, va reconèixer el tècnic blaugrana, que va destacar que tant ell com l’equip són emocionalment estables. “No acostumo a desgastar-me amb veure el que diuen bé o malament de mi o de la meua feina. Em preocupo del que m’he de preocupar, no llegeixo ni escolto gairebé res. Em centro a fer el meu treball al millor possible”, va afegir Setién.

A més, va assenyalar que la sortida de Carles Pérez “ha estat compartida”. El del planter del Barça va arribar ahir a Itàlia per passar el reconeixement mèdic amb la Roma, a la qual ha estat traspassat per 15,5 milions d’euros.

saragossa

El Reial Madrid es va classificar per als quarts de final de la Copa del Rei després de golejar còmodament un Reial Saragossa que, no obstant, va lluitar i va voler plantar cara al líder de Primera, però que va pecar d’innocència davant d’un conjunt que no va perdonar les ocasions que va tenir. La Romareda lluia festiva i gairebé atapeïda per rebre el conjunt blanc set anys després, però poc li va durar la festa a la parròquia aragonesa. El Saragossa, tot i reservar bona part de l’onze titular per a la veritable lluita, la de l’ascens, va sortir voluntariós, però una mica imprecís i innocent, mentre que els de blanc es van prendre el partit amb més ordre i calma. Però si els errors es paguen cars a Segona, més encara quan el rival és tot un Reial Madrid, i una pèrdua de pilota de la defensa aragonesa va suposar forçar un córner que va treure Kroos i que Varane va rematar fins al fons de la xarxa. A la mitja hora, quan més animat estava el xoc va arribar el 0-2 de la bota de Lucas Vázquez, que no va perdonar després de cap altre error a la sortida de la pilota del conjunt local. La segona meitat va començar igual que la primera, amb un Saragossa voluntariós i un Madrid ja sense necessitat de buscar-se complicacions amb un resultat còmode a l’esquena. Fins que van sortir al camp Luis Suárez i Álex Blanco, que durant diversos minuts van arribar a treure de les caselles la defensa merengue. Però l’equip de Zidane va fer dos gols més, per mediació de Vinicius i Benzema, que van completar la golejada. Malgrat l’eliminació, el públic de La Romareda va ovacionar l’equip i pensant en l’ascens va corejar: “Sí que es pot!”

L’albanès Manaj, novetat a l’entrenament

El Barça es va exercitar ahir de cara al partit d’avui (19.00, DAZN) contra el Leganés al Camp Nou i Setién va comptar amb la novetat de l’albanès Rey Manaj, un davanter que ha fitxat recentment pel filial procedent de l’Albacete. Iñaki Peña, Collado, Riqui Puig i Ansu Fati van ser la resta dels del planter que es van exercitar en una sessió vespertina, en què el tècnic va comptar de nou amb Dembélé, que encara la recta final de la recuperació. Avui al matí hi haurà una última sessió, cosa que s’ha establert com a costum quan el partit és a la tarda al Camp Nou.

Quique Setién durant la roda de premsa prèvia al partit de Copa davant el Leganés.

Quique Setién durant la roda de premsa prèvia al partit de Copa davant el Leganés.EFE/ALEJANDRO GARCÍA

tracking