SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Aranzana apel·la al Barris Nord

El tècnic demana suport a l’afició per al partit d’avui amb el Castelló, un altre rival directe per la permanència || Chapela jugarà ‘tocat’ i Feliu és seriós dubte per un problema muscular

Aranzana apel·la al Barris Nord

Aranzana apel·la al Barris NordSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida afronta aquesta nit (21.00) una nova revàlida davant d’un altre rival directe per la permanència, un Castelló que arriba amb només una victòria més que els lleidatans. Davant de la importància que suposaria guanyar, Gustavo Aranzana apel·la a l’afecte Barris Nord, on l’equip, diu, que s’ha de fer fort. “Necessitem que el públic ens acompanyi, que sigui un més. A l’afició no se li pot exigir mai res, nosaltres som els que hem de fer aquest pas perquè el públic es comprometi, i crec que en els últims encontres ha fet aquest pas”, va afirmar el tècnic, que veu l’equip bé malgrat perdre fa una setmana a Almansa després de dos pròrrogues.

“L’equip està bé, reforçat anímicament i amb ganes d’encarar una jornada complicada, primer per la categoria del rival, perquè el Castelló juga millor que el que la classificació indica, i perquè a casa hem d’intentar tirar els partits endavant. El de demà [avui per al lector] és superimportant”, va destacar el tècnic.

“Les dificultats ens fan més forts. Les hem de superar, no abaixar mai els braços”, diu el tècnic

“Necessitem que el públic ens acompanyi, que sigui un més en un partit superimportant”, assegura

A més de la pressió que ha de suportar l’equip, ja que necessita guanyar i, si és possible, per més dels 4 punts pels quals va perdre a Castelló per tenir l’average a favor, l’ICG Lleida està patint el virus de les lesions. Amb Marc Martí fora de combat durant més d’un mes, aquesta setmana han caigut Chapela i Feliu, dos dels jugadors més en forma actualment de la plantilla. El base gallec es va tòrcer el turmell dilluns i el manresà té molèsties musculars al bessó des de dimarts. El primer, que ahir es va provar a l’entrenament, gairebé segur que jugarà, mentre que la participació de Feliu és dubtosa.

“No sabrem fins just abans del partit si podrem comptar amb ell. Se li han fet proves i cal saber si té una ruptura o no. Però no passa res, s’ha de seguir endavant. S’ha de treure la raça i la personalitat, l’ADN de l’equip, i competir al màxim els que estiguem. L’equip està preparat i segur que donarem la cara. Les dificultats ens fan més forts. Cal superar-les, no abaixar mai els braços i lluitar, i punt, res més. Hem de sortir a morir amb caràcter i il·lusió”, va apel·lar Aranzana, que té clar que les opcions de victòria passen per “fer un bon encontre defensiu com el dia del Corunya”. Respecte a possibles fitxatges, el tècnic va assegurar que “ara mateix no hi ha cap via oberta”.

Aranzana apel·la al Barris Nord

Aranzana apel·la al Barris NordSEGRE

Aranzana apel·la al Barris Nord

Aranzana apel·la al Barris NordSEGRE

Aranzana apel·la al Barris Nord

Aranzana apel·la al Barris NordSEGRE

Aranzana apel·la al Barris Nord

Aranzana apel·la al Barris NordSEGRE

tracking