SEGRE

BÀSQUET OBITUARI

La dona de Kobe diu que “no hi ha paraules per descriure el dolor”

Els Lakers asseguren que estan “devastats”

Els Nets van homenatjar Kobe i la seua filla Gigi deixant buits els seients que ocupaven al pavelló.

Els Nets van homenatjar Kobe i la seua filla Gigi deixant buits els seients que ocupaven al pavelló.EFE/EPA/JASON SZENES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vanessa Bryant, viuda de Kobe, va parlar per primera vegada després de l’accident que va causar la mort del seu marit i d’una de les seues filles en una publicació a Instagram al costat d’una fotografia familiar en la qual va assegurar que “no hi ha prou paraules per descriure el nostre dolor en aquest moment. Em consola saber que Kobe i Gigi sabien que eren profundament estimats. Vam ser increïblement beneïts al tenir-los a les nostres vides. Tant de bo fossin aquí amb nosaltres per sempre”. Va agrair als “milions de persones que han mostrat suport i amor” durant un temps que va qualificar d’“horrible”. “Gràcies per totes les oracions. Definitivament les necessitem”, va assegurar.

“Estem completament devastats per la sobtada pèrdua del meu adorat espòs, Kobe, el sorprenent pare dels nostres fills; i la meua bonica i dolça Gianna, una filla amorosa, reflexiva i meravellosa, i una germana increïble per a Natalia, Bianka i Capri. També estem devastats per les famílies que van perdre els seus éssers estimats diumenge, i compartim el seu dolor íntimament”, va afegir.

“Una filla amorosa, reflexiva i meravellosa, i germana increïble per a Natalia, Bianka i Capri”

Per la seua banda, els Lakers, que van retornar als entrenaments, van trencar el seu silenci i van publicar a les xarxes socials que “estem devastats i hem canviat per sempre per la sobtada pèrdua de Kobe Bryant i la seua filla Gianna. Enviem el nostre amor a Vanessa, la família Bryant, i a les famílies de la resta de passatgers. Les paraules no poden expressar el que Kobe significa per als Lakers, els nostres aficionats i la ciutat. Més que un jugador de bàsquet, ell era un estimat pare, espòs i company d’equip, el seu amor i la seua llum romandran als nostres cors per sempre”, van afegir.

tracking