SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Márquez torna a la moto

Dos mesos després de l’operació va voler provar les sensacions als comandaments d’una Honda NSF 250 || “Anem fent passos importants”, va indicar el campió

Marc va pilotar una Honda NSF 250 al kàrting del Vendrell.

Marc va pilotar una Honda NSF 250 al kàrting del Vendrell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez va tornar a pujar a una moto dimecres, dos mesos després de l’operació a l’espatlla dreta, per provar les sensacions de cara a l’inici del Mundial de MotoGP, previst per al 8 de març. Ho va fer amb una moto d’inferior cilindrada a la de competició, una presa de contacte abans que arranquin els primers entrenaments oficials de la pretemporada, que es disputaran a Sepang del 7 al 9 de febrer. “Després de dos mesos sense moto ahir hi vaig tornar a pujar per veure com responia l’espatlla. Les sensacions no van ser les millors però estic content perquè anem fent passos importants”, va manifestar a través de les xarxes socials.

En principi, Marc Márquez té previst accelerar la recuperació aquesta setmana per volar dimarts cap a Malàisia. La intenció del Repsol Honda és que el pilot anglès Cal Crutchlow, del satèl·lit LCR-Honda, porti el pes de l’evolució de la moto en els primers assajos. Alberto Puig, team manager de l’equip, va indicar que Marc arribaria molt just al test de Sepang. “El nostre objectiu és estar bé en la primera carrera, a Qatar. En el desenvolupament de la moto ens ajudarà Cal Crutchlow, perquè té experiència. L’Àlex no està al nivell de poder donar gaires indicacions, però tenim avançat el programa de desenvolupament”, va manifestar. Àlex Márquez ja va sortir ahir cap a Malàisia de cara als entrenaments. Marc Márquez va assenyalar dilluns que la intenció era arribar al 60 per cent als primers test, però és conscient que ha de tenir paciència. La recuperació està sent difícil, especialment perquè durant l’operació van tocar músculs “importants per a l’estabilitat de l’espatlla”, la qual cosa l’està obligant a treballar més en aquest apartat. El 2019, Márquez ja va passar pel quiròfan per una operació a l’espatlla esquerra i va arribar just als assajos de pretemporada, una situació que es tornarà a repetir aquest curs amb els tests de Sepang del 7 de febrer.

Lorenzo serà el pilot de proves per a Yamaha Jorge Lorenzo es va convertir ahir en el nou pilot de proves de l’equip Yamaha, un anunci que es produeix tot just dos mesos i mig després que el balear anunciés la retirada. Yamaha, l’equip que li va donar més alegries en la categoria reina, va confirmar la seua tornada en un nou moviment de la fàbrica japonesa, que dimarts va renovar Maverick Viñales i dimecres va anunciar el francès Fabio Quartararo com a nou company del pilot de Roses a partir del 2021.

tracking