HOQUEI PATINS OK LLIGA

Derrota mínima

El Llista s’avança al marcador, però el Girona remunta després d’un partit equilibrat || Els lleidatans, sense Vives, van confirmar les bones sensacions

Els jugadors del Lleida Llista atenen el tècnic Albert Folguera durant un temps mort.SEGRE

El Lleida Llista va caure derrotat per un ajustat 2-1 a la complicada pista del Girona, un equip que només ha perdut cinc partits en el que va de Lliga i tots han estat contra equips situats entre els cinc primers classificats. Els de Folguera van confirmar les bones sensacions de les últimes jornades amb un Girona rocós i molt difícil de batre. De fet, és l’equip que més empats acumula en la competició.

El conjunt lleidatà va començar de la millor manera possible. I això que tenia la sensible baixa d’Oriol Vives, que dimarts ja no va poder jugar a la pista del Lloret després d’haver estat operat el dia anterior d’apendicitis. Per això la posada en escena del conjunt lleidatà va ser immillorable, ja que Marc Palazón aconseguia inaugurar el marcador quan amb prou feines es complien els primers cinc minuts de l’encontre.

Però l’avantatge els duraria molt poc, als d’Albert Folguera. I és que quatre minuts després del 0-1, el Girona aconseguia igualar el duel gràcies a Gerard Pujol, que seria el seu home gol ahir a la nit. El Llista es va batre bé després de l’1-1 i el partit va mantenir l’equilibri al marcador fins al descans.

A la represa, quan a penes s’havia complert el minut 30 del partit i amb vint minuts encara al davant, l’equip gironí aconseguia anotar el 2-1 per mediació una altra vegada de Gerard Pujol.

El Llista ho va intentar fins al final, però no va aconseguir almenys salvar un punt com va fer dimarts a Lloret. El pròxim rival del Llista serà el Taradell a Lleida el diumenge dia 9.