FUTBOL

El Lleida suma un punt en el camp de l’Espanyol B (2-2)

S’avança per dos vegades al marcador i l’equip blanc-i-blau empata amb un penal molt rigorós

El Lleida suma un punt en el camp de l'Espanyol B (2-2)

El Lleida suma un punt en el camp de l'Espanyol B (2-2)CARLES MIRANDA

El Lleida ha arrencat un punt en el camp de l’Espanyol B (2-2), resultat que ha estat poc premi per a un equip que ha merescut la victòria, que finalment se li ha escapat per culpa d’un penal molt rigorós en el minut 77. Amb aquest resultat, el Lleida continua invicte a la Lliga en aquest 2020, amb dos victòries i dos empats, pendent que dimecres es disputin els 76 minuts que falten en el camp de La Nucía, partit suspès en el seu dia pel temporal.

El Lleida ha firmat un bon partit en la Ciutat Esportiva Dani Jarque i s’ha merescut la victòria. Xemi ha marcat el 0-1 en el minut 35 i, amb aquest resultat, s’ha arribat al descans.

Al cap de poc temps d’iniciar-se la segona part l’Espanyol B ha empatat amb un rematada de Jutglà en el minut 53, però tot just cinc minuts més trarde Abel Molinero ha firmat un autèntic golàs, per pujar l’1-2 al marcador. Alpha ha pogut ampliar l’avantatge en el minut 67, però al seva rematada l’ha desviat un defensa a córner.

La jugada clau ha arribat en el minut 75, quan l’àrbitre li ha xiulat un penal molt rigorós a Eneko, que Kevin Soni ha transformat en el 2-2 que ja ha estat definitiu.