SEGRE

TENIS OBERT D?AUSTRÀLIA

Thiem jugarà la final amb Djokovic i Garbiñe Muguruza busca avui el títol

Dominic Thiem celebra la victòria contra Zverev.

Dominic Thiem celebra la victòria contra Zverev.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tenista austríac Dominic Thiem serà el rival demà del serbi Novak Djokovic a la final de l’Obert d’Austràlia, primer Grand Slam de la temporada, després de remuntar ahir a la semifinal l’alemany Alexander Zverev i imposar-se per 3-6, 6-4, 7-6 (3), 7-6 (4).

El cinquè i el setè cap de sèrie van batallar durant més de tres hores i mitja per convertir-se en l’altre finalista del gran oceànic i en el tenista que tindria la missió de guanyar Nole per primera vegada al partit definitiu al Rod Laver Arena.

El premi va ser per al botxí de Rafa Nadal a quarts, que es va guanyar el bitllet per a la tercera final de Grand Slam després de les dos perdudes contra el balear en Roland Garros el 2018 i el 2019.

Per la seua banda, la tenista hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza provarà avui (9.30, hora peninsular espanyola) de sumar el seu tercer Grand Slam al palmarès i fer història per al tenis estatal davant de la principiant nord-americana Sofia Kenin. La de Caracas, de vint-i-sis anys, torna a estar en la baralla per un gran títol, gairebé tres anys després de coronar-se a l’herba de Wimbledon davant de Venus Williams i unir aquest èxit al de l’any anterior amb Serena Williams en Roland Garros.

tracking