SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Vull felicitar l'equip perquè hi ha cregut”

Aranzana qualifica la segona part d’excepcional i dedica el triomf a Pa Mor Diene

Eddy Polanco, a la imatge pressionat pels castellonencs Juanjo García i Joan Faner, va ser ahir determinant, sobretot al final per assegurar la victòria.

Eddy Polanco, a la imatge pressionat pels castellonencs Juanjo García i Joan Faner, va ser ahir determinant, sobretot al final per assegurar la victòria.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’ICG Lleida, Gustavo Aranzana, era ahir un home feliç després d’una victòria molt important en un partit, va dir, “difícil d’explicar i alhora senzill”, fent referència al fet que el seu equip va passar de perdre de 21 a guanyar de 7. “Vull felicitar l’equip perquè hi hem cregut i hem jugat una segona part excepcional, per estar satisfets de tots, i del públic, perquè és complicat estar 20 avall i estar amb l’equip. Crec que aquesta simbiosi és bona per a tothom”, va assenyalar el tècnic.

L’entrenador val·lisoletà va lamentar la mala arrancada. “L’equip ha sortit molt desconnectat i tou, descentrat. Potser sobrevolava sobre els nostres caps la setmana que hem passat per culpa de les lesions, perquè no és el mateix entrenar-se amb vuit sèniors que fer-ho amb onze. N’hem sortit una mica tocats, sense bones sensacions. Després al descans ens hem tranquil·litzat, els he dit que era possible i s’ho han cregut. Hem aconseguit capgirar el partit amb una gran segona meitat”, va apuntar.

Aranzana també va incidir en la qüestió anímica. “Hi havia moltes coses per les quals lluitar el duel. Un tema anímic, dedicar-li la victòria a Pa Mor per la pèrdua de la seua germana, que també ens ha afectat perquè ens han donat la notícia avui [ahir] després de l’entrenament, i quan hem vingut l’equip estava trist. Va dedicada a ell i a la seua germana, perquè ha estat un pal molt dur”, va afegir.

El tècnic del Força Lleida també va lloar el canvi d’actitud. “Hi ha hagut un moment en què els hem passat per sobre. Guanyar

l’average també és important, perquè mai se sap què passarà al final. Queda encara tot un món”, va puntualitzar.

tracking