TENIS TAULA COPA DEL REI

El CTT Borges a les semifinals de la Copa del Rei amb el Priego

El Borges, a la dreta de la imatge, al tercer esglaó del podi.

El Borges, a la dreta de la imatge, al tercer esglaó del podi.SEGRE

L’Asisa Borges Vall es va penjar ahir la medalla de bronze a la Copa del Rei de tenis taula, que s’ha celebrat a la localitat granadina d’Armilla. L’equip lleidatà, que divendres va ser primer de grup a la fase prèvia després d’imposar-se al Vincios, a l’Hispalis i al Collado Mediano, disputava ahir la fase final amb el Priego, l’Arteal i el Leka Enea. El Priego va ser el campió a l’eliminar el Borges a les semis (0-3) i derrotar a la final (0-3) l’Escala, que prèviament s’havia desfet de l’Arteal gallec (1-3).

El Borges no va poder fer res davant el conjunt cordovès, que en va tenir prou amb 0-3 per segellar el pas a la final i privar-l’hi als lleidatans, campions de la competició dos vegades, el 2013 i el 2017. Carlos Machado es va emportar el primer joc 0-3 davant d’Ahmed Lashin (8-11, 8-11 i 5-11).

A continuació, Marc Duran es va batre amb Diogo Ferreira, que va necessitar cinc sets per col·locar el 0-2 en el marcador amb un 2-3 (13-11, 11-9, 9-11, 3-11 i 5-11). Al joc definitiu, Joan Masip va oposar resistència a Daniel Koshiba però no va evitar que aquest el superés en quatre sets, per 1-3 (12-10, 8-11, 7-11 i 8-11).

El pròxim partit de Lliga serà el dia 10 a les Borges Blanques, precisament contra el Priego.