L'Espanyol encaixa a Granada la primera derrota amb Abelardo

Raúl de Tomás, autor del gol perico, disputa una pilota amb Duarte.

Raúl de Tomás, autor del gol perico, disputa una pilota amb Duarte.EFE

L’Espanyol va encaixar la primera derrota de l’era Abelardo a Los Cármenes, en un duel que va començar guanyant amb un gol de penal de Raúl de Tomás però en el qual el conjunt nassarita va acabar remuntant. Així, els blanc-i-blaus van deixar escapar l’ocasió de deixar enrere, encara que fos de forma provisional, el fanalet roig. Raúl de Tomás va avançar els visitants en el primer temps des dels onze metres després d’una falta de Duarte sobre el mateix De Tomás. Els granadins, tanmateix, van ser capaços de capgirar el marcador amb un gol de Machís a prop del descans i un altre de Carlos Fernández als quinze segons del segon acte.

Després del 0-1, l’Espanyol hauria pogut ampliar la diferència, però Sergi Darder va perdonar a porta buida després d’una gran jugada i passada de l’argentí Jonathan Calleri i, gairebé tot seguit, el portuguès Rui Silva va aparèixer davant del potent xut de Raúl de Tomas.

Amb 2-1 i tota la segona part per endavant, hi va haver ocasions per als dos conjunts, però el marcador ja no es va moure més.