SEGRE

DEPORTES

Quique Setién: “Prefereixo treballar amb menys gent”

El tècnic del Barça admet que la plantilla “aparentment” s’ha debilitat

Quique Setién, ahir durant la compareixença davant els mitjans.

Quique Setién, ahir durant la compareixença davant els mitjans.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona rep avui el Llevant (21.00 hores/Movistar LaLiga/LaLiga TV), amb l’objectiu de sumar un triomf que el mantingui en la lluita pel liderat i mantenir les bones sensacions que va deixar la victòria contra el Leganés a la Copa dijous passat. Després de l’adéu de quatre jugadors i la decisió de no fitxar un davanter centre al mercat d’hivern, l’entrenador del Barcelona, Quique Setién, va admetre que l’equip ha quedat “aparentment” debilitat, encara que va defensar que prefereix treballar amb menys gent.

En la compareixença d’ahir, el càntabre va afirmar que recorrerà als jugadors del filial per completar les convocatòries i va insistir en les possibilitats d’Ousmane Dembélé, que afronta l’últim tram de la lesió al bíceps femoral. “Prefereixo treballar amb menys gent, perquè així tens tothom al màxim. És millor tenir vint jugadors motivats de veritat, que vint-i-cinc amb cinc que no juguen o no estan motivats”, va precisar. Va afegir que: “Ara tenim menys jugadors, però hi ha un equip filial darrere. Aquests xavals estan preparats i segur que ens ajudaran en cas de necessitat. Aparentment pots estar més dèbil, però això no se sap

El càntabre afirma que, quan necessiti jugadors, comptarà amb la plantilla del filial, als quals veu “preparats”

mai

. Farem un fitxatge extraordinari amb Ousmane i segur que ens ajudarà moltíssim.” “El que em fa més mal ara, i sempre m’ha dolgut quan jugava, és fer les convocatòries i deixar gent fora”, va afegir el tècnic.

Pel que fa a les dades de possessió, va afirmar que “realment no em diuen gran cosa, excepte sobre la importància que té el fet que d’aquesta manera controles més l’encontre que estàs jugant. Tenir tu la pilota evita que el rival et faci mal i et faci gols. Si tens la pilota vuitanta minuts, les possibilitats que et facin mal són menys, tenir possessions intranscendents tampoc m’agrada”.

“L’altre dia vam fer un bon partit, encara que sempre hi ha coses per millorar. Provarem de posar-los en situació real al nostre equip i als nostres jugadors. L’experiència recent amb aquest equip no és bona, és un equip molt incòmode i que et pot fer mal”, va afegir amb referència al partit d’aquesta nit davant del Llevant.

tracking