BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Victòria balsàmica per al Cadí

Trenca a Càceres una ratxa de quatre derrotes a la Lliga || Els sis triples de Sydney Wiese van ser determinants

Sydney Wiese, la millor ahir del partit, intenta defensar Laura Ferreira.

Sydney Wiese, la millor ahir del partit, intenta defensar Laura Ferreira.EL PERIÓDICO DE EXTREMADURA

El Cadí la Seu va estrenar ahir el caseller de victòries de lliga d’aquest 2020 amb un triomf molt treballat a la pista de l’Al-Qázeres (68-74). Els 38 punts anotats entre Tinara Moore i Sydney Wiese van ser determinants, especialment els sis triples que va firmar l’aler d’Arizona, que va acabar trencant el duel i donant un triomf que frena una ratxa de cinc derrotes seguides a la Lliga Femenina.

El primer quart del Cadí va ser una autèntica muntanya russa. Va arrancar amb un 0-5, després va encaixar un 6-0, va tornar el cop amb un altre 0-9, amb les urgellenques que doblegaven el rival (8-16), per acabar el període encaixant un 9-3 que va ajustar el marcador (17-19). El segon ja va ser una mica més controlat. D’inici, el quadre extremeny va tornar a prendre el control gràcies als triples de Mujovic (25-24), però tot va canviar arran d’un temps mort de Bernat Canut. A la tornada, parcial de 0-9 per aconseguir 8 punts de renda (25-33) que va poder mantenir al descans (34-42).

“Era important guanyar fos com fos per canviar de xip abans de l’aturada de seleccions”

A la represa, l’Al-Qázeres es va encomanar a Simms, pràcticament absent a la primera meitat per culpa de les faltes. Els seus punts van permetre a l’equip reaccionar després que el Cadí obtingués la màxima renda en tot el matx, 11 punts (36-47), després d’un triple de Laura Peña. El quadre local va reaccionar i es va situar a 1 tot just arrancar l’últim assalt (51-52), però un parcial de 5-15 va tornar la màxima a les urgellenques a l’equador del quart (56-67). Però el Cadí no va saber tancar el duel. Dos triples seguits de Ferreira van rescatar l’Al-Qázeres, que va situar-se a 5 punts quan faltava un minut (66-71), fins que Wiese va acabar amb la resistència local amb el seu sisè triple de la nit.

“Avui –ahir– era important guanyar fos com fos per canviar de xip abans de l’aturada de seleccions. Sabíem que seria difícil, perquè elles han pogut preparar l’encontre durant tota la setmana i nosaltres portem des de dilluns sense entrenar-nos, i això s’ha notat”, va dir el tècnic Bernat Canut.