El Pardinyes supera el Golmés i es col·loca líder

Un jugador del Pardinyes intenta controlar la pilota davant de quatre membres del Golmés.ITMAR FABREGAT

El Pardinyes se situa líder després d’un intens partit amb el Golmés, que no li va posar les coses fàcils (3-1). Durant la primera part, l’equip visitant va plantejar un encontre molt intens, pressionant el Pardinyes i obrint el marcador amb un gol de Sadak. Després del descans, el Pardinyes va augmentar la pressió i va jugar majoritàriament en camp contrari. L’empat va arribar al minut 52, amb una bona acció de Juanjo. Impulsats per aquesta acció, 10 minuts després, al 62, va arribar un altre gol dels locals, que no van parar de pressionar fins que, després d’una bona actuació de Monforte, va arribar el 3-1 definitiu, que situa el Pardinyes com a nou líder.