El Tàrrega va plantar cara mitja part

El segon gol del líder va enfonsar els d’Edu Berrocal || La derrota atansa els blaugranes a la zona baixa de la taula

El Tàrrega va jugar una bona primera meitat però es va ensorrar en la segona part.ÁREA 11

El Tàrrega va oferir una doble cara davant del Muntanyesa. Els d’Edu Berrocal van competir i van crear problemes al líder a la primera part, però arran del segon gol local, en els instants inicials del segon període, van desaparèixer del matx i van perdre (4-0). Van ser quatre gols però haurien pogut ser més. És la quarta jornada sense guanyar i la segona derrota consecutiva d’un Tàrrega que torna a atansar-se a la zona perillosa de la classificació.

El Tàrrega va afrontar l’encontre sense complexos davant de l’actual líder. La seua fortalesa defensiva va sorprendre el conjunt barceloní, que va topar amb un rival que frenava bé l’atac. Així van anar transcorrent els minuts en què els nervis de l’equip local van anar incrementant-se a mesura que s’atansava el final de la primera part. I fins i tot va tenir algun ensurt dels blaugranes, que van buscar el contraatac com l’arma per sorprendre la Muntanyesa. A un minut del final de la primera part i en el seu únic error defensiu, el Tàrrega va encaixar el primer gol. Un gol dels que es diuen psicològics i que va afectar molt un Tàrrega que després del descans ja no va ser el mateix equip. Als cinc minuts de la represa Brian va batre Oliveros en el 2-0. El gol va enfonsar els visitants. Sense temps per reaccionar i amb el Tàrrega en plena depressió, pocs minuts més tard Velillas sentenciava amb el 3-0. El Tàrrega va abaixar els braços i el rival, que es va limitar a mantenir el resultat, va tancar el marcador i el triomf amb el 4-0 definitiu marcat per Ion.

“El resultat ha estat excessiu després de la gran primera part que hem jugat”