El Torà guanya un partit després de catorze jornades

Jugadors del Vallfogona i del Torà es disputen la possessió de la pilota.

Jugadors del Vallfogona i del Torà es disputen la possessió de la pilota.XAVIER SANTESMASSES

Partit igualat en què el Torà va agafar les regnes de la primera part, en la qual Josep va marcar l’1-0 al minut 14. El Vallfogona va pressionar molt més a la segona part de l’encontre. Gerard, de l’equip visitant, va marcar l’1-1 al minut 51. El Vallfogona va tenir diverses oportunitats per marcar el segon, encara que sense encert. Per la seua part, el Torà va resistir i al minut 80 Carles va marcar el 2-1 definitiu.

El Torà trenca així amb la ratxa del Vallfogona, que portava tres jornades sense perdre. A més, l’equip local millora les pròpies estadístiques ja que guanya després de catorze jornades sense fer-ho.