L'Alcarràs cau lluitant contra un dels rivals més forts de la divisió

Els de Marc Vigil van aguantar l’empat fins al minut 77

Un jugador de l’Alcarràs lluita en l’aire pel control de la pilota.

Un jugador de l’Alcarràs lluita en l’aire pel control de la pilota.ÁREA 11

L’Alcarràs no va poder donar la sorpresa al camp d’un dels equips forts de la categoria com és el Martinenc (1-0). Malgrat el resultat, l’equip local va patir per sumar els tres punts al Guinardó i no va ser fins al minut 77 quan els barcelonins van aconseguir superar el porter de l’Alcarràs, Rodríguez, per posar l’1-0.

En el pimer duel oficial de Marc Vigil com a tècnic de l’Alcarràs, després de debutar com a interí la passada jornada, els lleidatans van arribar a Barcelona conscients que era un partit molt complicat, però disposats a plantar cara. L’equip de Vigil amb prou feines va fer concessions al Martinenc, que fins al minut 22 no va disposar de la primera ocasió, que va tallar la defensa visitant. En el 29 van tornar a trepitjar àrea rival els locals, aquest cop en un córner la rematada del qual va sortir directament fora. Els de Vigil tan sols van generar alguna sensació de perill en pilotes llargues penjades a l’àrea o alguna jugada a pilota aturada, que no va suposar més perills per a la defensa local. D’aquesta manera, es va arribar al descans 0-0. Ja a la segona meitat el tècnic local va moure fitxes per mirar de donar més profunditat a l’equip. L’Alcarràs va començar a acusar el desgast de la primera part i les escomeses del Martinenc portaven cada vegada més perill. La insistència locals va tenir premi en el minut 77 quan Alabau va batre Rodríguez.

La jugada va començar al centre del camp i després d’una internada a l’àrea Joel va disparar a porta. El porter de l’Alcarràs va rebutjar la pilota en primera instància, però en el rebot Alabau va tocar la pilota i va posar l’1-0.

Amb el marcador en contra l’Alcarràs va provar de buscar l’empat, però ho va fer més amb el cor que amb el cap davant d’un rival ben col·locat que no va fer concessions.