Massa càstig per a l'AEM a Lezama

El conjunt lleidatà cau en la visita a l’Athletic B, nou líder, després d’encaixar dos gols en els primers deu minuts || Va plantar cara la resta del duel i, a part del tercer gol, les locals no van generar més perill

Noèlia i Jani cobreixen la porteria lleidatana en una acció atacant de Paula Arana, ahir a Lezama.ÁREA 11

L’AEM va caure ahir (3-0) a Bilbao en un dels desplaçaments més complicats i alhora més bonics de la temporada davant d’un Athletic B, nou líder, que es va trobar amb un escenari molt favorable al fer dos gols abans del minut 10. A la segona part arredoniria el resultat, però tot just portaria més perill als dominis de Noèlia. Un marcador, doncs, una mica excessiu pel que es va veure al camp i que, després dels altres resultats, deixa les de Roger Lamesa a set punts de l’ascens, que continua marcant un Eibar que, després de sortir viu del Recasens, segueix disparat. L’AEM va estar a punt de sorprendre al minut 5 en un córner servit per Miró que no va poder rematar Hisui i el rebuig del qual va caçar Iris, a qui se li’n va anar la pilota per dalt. Però del possible gol a favor va passar a encaixar-ne dos en sengles pilotes a l’esquena de la defensa. Al minut 7, el xut final el va desviar Cris a la xarxa i, al 10, Bibiane va rematar sense gaire oposició una pilota precedida d’una centrada lateral. Tot i l’ensopegada matinera, les blaves no van abaixar els braços i van continuar competint en un duel en què, de fet, no van passar gaires conflictes. A la represa, van sortir a buscar un gol que les fiqués en el duel, però van ser les locals les que ho van fer de nou per mitjà d’Urzainqui en un contraatac. El matx va quedar sentenciat, però això no va minvar un AEM que ho va seguir intentant i que va tenir una aproximació clara en un u contra u de Pixu amb la meta basca. La nota positiva va ser el debut, amb 15 anys, d’Ona Baradad, que va suplir Meri Solà i va aportar aire fresc a dalt. Lamesa va dir que “avui era complicat, però me’n vaig amb una sensació amarga perquè el resultat no s’ajusta a la diferència que hi ha hagut entre els dos equips”.