Un jugador del Mollerussa supera un membre rival en una acció del partit.

Un jugador del Mollerussa supera un membre rival en una acció del partit.ÁREA 11

El Mollerussa va sumar un valuós punt en el tercer partit consecutiu fora de casa dels del Pla d’Urgell. Els de Josep Maria Turull van mostrar una millor imatge que en la jornada passada, però no va poder vèncer un rival que lluita per sortir de la zona de descens. El Mollerussa va poder fer més, però després del 0-1 no va aconseguir sentenciar l’encontre.

El partit va mostrar dos equips amb fam, llançats a l’atac a la recerca de la victòria. Cap dels dos va donar treva al rival i creaven ocasions en les dos porteries.

Els primers a encertar la diana van ser els de Mollerussa, que van aprofitar una centrada des de la banda, que va rematar Roger Canadell al segon pal i va superar el porter local. Després del gol va recular el Mollerussa i va permetre la reacció a un Can Vidalet que, després de diverses ocasions, va aconseguir marcar la diana de l’empat a l’aprofitar un rebuig de la defensa del Mollerussa.

Amb l’1-1 es va arribar al descans i després de la represa, el matx va mantenir la mateixa tònica que a la primera meitat encara que en aquesta ocasió es van imposar les defenses. El partit va seguir jugant-se a un ritme molt alt, cap dels dos equips es conformava amb el repartiment de punts. El Mollerussa, molt ferm en l’aposta per jugar pilotes aèries, no va poder superar la ferma defensa local. Amb el pas dels minuts els conjunts van anar abaixant la intensitat i donaven per bo l’empat fins a arribar al final del duel amb el resultat d’1-1. Al postpartit, el tècnic del Mollerussa va afirmar que el punt no li semblava prou. “No reflecteix el que s’ha vist al camp, hem tingut moltes arribades i hem controlat el temps del matx”, va afegir.