SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Exjugadors denuncien el Lleida davant l'AFE per impagaments

El club té per aquesta raó els drets federatius cancel·lats i no pot fitxar

Horacio Melgarejo, durant la seua etapa com a segon entrenador al Lleida Esportiu.

Horacio Melgarejo, durant la seua etapa com a segon entrenador al Lleida Esportiu.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys quatre exjugadors del Lleida haurien denunciat el club davant de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) per impagaments, segons ha pogut saber aquest diari. A causa d’aquestes denúncies, el Lleida té els drets federatius cancel·lats, per la qual cosa aquesta seria la causa per la qual no ha fitxat ningú durant el mercat d’hivern, ja que un dels requisits exigits per l’actual normativa és no tenir denúncies per impagament. El Lleida únicament ha incorporat un jugador, Provencio, però va ser a causa de la baixa per lesió de llarga durada d’Àlex Felip.

Fonts pròximes als jugadors han confirmat l’existència de les denúncies i, en tots aquests casos, es tractaria de diferents jugadors que van estar al club durant la temporada passada. Segons la normativa, el Lleida té de termini fins a final de temporada per saldar els deutes o bé arribar a un acord amb els denunciants, atès que altrament s’arrisca a ser sancionat a final de temporada amb la pèrdua de la categoria.

D’altra banda, el Lleida afronta demà a la Nucia (18.00 hores) el primer dels dos partits en cinc dies. El següent serà davant del Badalona diumenge (17.00 hores).

El club salda el deute amb el tècnic Horacio Melgarejo El Lleida també ha saldat recentment el deute que mantenia amb el tècnic Horacio Melgarejo, que era el segon de Gustavo Siviero durant la temporada 2016-17. Melgarejo va ser cessat el desembre del 2016 i va denunciar el club a l’entendre que el seu acomiadament era improcedent. El jutge va donar la raó al tècnic, que reclamava al Lleida 12.500 euros. Finalment, el jutjat va determinar que a Melgarejo li corresponien 12.350 euros, que ja ha cobrat, mentre que fa uns dies, segons va explicar el mateix entrenador, li van abonar 950 euros en concepte d’interessos, tal com també va determinar la sentència condemnatòria contra el Lleida.

tracking