SEGRE

CICLISME COMPETICIÓ

Podi lleidatà en la primera edició de la Titan àrab

Rosa Alzamora ja és Titan Legend

Dino Terés i Rosa Alzamora, al podi de la Titan de l’Aràbia.

Dino Terés i Rosa Alzamora, al podi de la Titan de l’Aràbia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bikers lleidatans Rosa Alzamora i Dino Terés van finalitzar a la tercera posició, dins de la categoria Duo Mixt, en la primera edició de les Titan Series Arabia Saudita, que va concloure el cap de setmana passat en aquest país asiàtic. A més, la ciclista lleidatana ha entrat a formar part de les Titan Legends, a l’haver superat els 3.500 quilòmetres en les diferents proves de la marca Titan. En concret, Rosa Alzamora ha participat en cinc edicions de la Titan Desert, una de la Titan Tropic a Cuba i l’esmentada Titan de l’Aràbia.

“Ha estat una experiència molt agradable, però també molt dura”, explica Rosa. “És una prova de quatre etapes que no té res a veure amb la Titan Desert. Aquí hi havia molt terreny amb grava i pedres”, va afegir.

La ciclista, que competeix amb suport el d’Ara Lleida, explica que, igual com en el recent Dakar, els participants han rebut unes severes normes sobre vestimenta i conducta. “Les noies no podíem anar amb pantalons curts i al llarg del recorregut hi ha policies que vigilen que compleixis les normes. A una noia se li va aixecar el mallot i li van cridar l’atenció.”

tracking