SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

Abonament de 20 € per a la segona fase del Pardinyes

El club ofereix un pack de sis entrades per als sis duels per la permanència

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va perdre dissabte contra el Girona.

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va perdre dissabte contra el Girona.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Pardinyes ha llançat un abonament de 20 euros per als sis partits que l’Ilerdauto Nissan jugarà al Barris Nord pertanyents a la segona fase de la LEB Plata, en la qual els de Gerard Encuentra lluitaran per la permanència en aquesta categoria. Es tracta d’un pack de 6 entrades que els aficionats podran utilitzar sense limitació en cada un dels partits, motivant que “els aficionats i els socis puguin convidar coneguts a veure aquests partits, creant molt més ambient al pavelló”, segons va manifestar ahir Jordi Mauri, president del CB Pardinyes.

A més, el pack de 6 entrades tindrà un preu de 10 euros per als aficionats de 12 a 18 anys i els 50 primers tindran una invitació per a l’últim partit de la primera fase, previst per al dia 15 davant del La Roda.

“El nostre objectiu és assolir unes 100 persones més per partit. Estem satisfets amb la resposta del públic durant aquesta primera fase, ja que s’ha creat un gran ambient al pavelló, amb molta gent relacionada amb el bàsquet i que té ganes de disfrutar de bons encontres. Però volem que encara vingui més gent i que ens ajudi a aconseguir el nostre objectiu”, va afegir Mauri.

El president del club va assenyalar que està molt satisfet a nivell esportiu, ja que “mai hauríem pensat poder plantar cara a equips que superen, i de molt, el nostre pressupost. El fet d’haver competit fins gairebé el final per la fase d’ascens ha estat espectacular”.

Mauri és optimista de cara a la segona fase i espera aconseguir l’objectiu de la permanència. “No serà fàcil i més amb la baixa de Dieng. Però crec que hem demostrat que som un rival a tenir en compte.”

En aquesta segona fase de la LEB Plata, en la qual s’acumula el balanç de la primera, l’Ilerdauto Nissan i la resta de cinc últims equips del grup Est jugaran amb els últims sis equips del grup Oest. Els sis últims classificats en aquesta segona fase perdran la categoria, mentre que el campió disputarà el play-off d’ascens a LEB Or.

D’altra banda, Dieng va passar dilluns pel quiròfan a causa d’una fractura del menisc extern del genoll esquerre.

tracking