FUTBOL

El Lleida surt derrotat de La Nucía

Perd 2-1 en la represa del partit que va ser suspès pel temporal el 19 de gener

El Lleida surt derrotat de La NucíaJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha perdut per 2-1 a La Nucía en la represa del partit que va ser suspès pel temporal el passat 19 de gener. El Lleida afrontava aquesta tarda la continuació de l’esmentat partit, que va ser suspès per l’àrbitre quan només s’havien disputat 14 minuts i amb 0-0 al marcador a causa de la intensa pluja que queia sobre aquesta localitat alacantina.

El Lleida necessitava la victòria per atansar-se a la zona de play off, però es manté a cinc punts de la quarta plaça després de la derrota d’aquesta tarda en el Olímpic Camilo Cano, que suposa un dur revés per a les aspiracions de l’equip de Molo.

La primera ocasió l’ha tingut el Lleida, amb una rematada de Raúl que ha sortit alt, però qui no ha fallat ha estat Titi en el minut 25, quan ha marcat l’1-0 per a La Nucía. Abans del descans el Lleida ha pogut empatar, però ni Xemi, per dos vegades, ni Trilles, no han encertat en les seues rematades.

En la segona part l’equip alacantí ha ampliat la diferència amb el 2-0 anotat per Pedraza en el minut 58 i encara que Raúl ha retallat distàncies amb el 2-1 en el 64, ja no hi ha hagut més gols i el Lleida torna derrotat, sense poder atansar-se al play off. L’equip tornarà a jugar aquest diumenge, quan rebrà el Badalona en el Camp d’Esports (17.00).