SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

El Márquez Team, a escena

Honda presenta el seu equip, format pels dos germans de Cervera, amb l’objectiu d’aconseguir de nou la triple corona || Els pilots asseguren que donaran “el màxim” per sumar un altre Mundial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Repsol Honda Team, amb els germans Marc i Àlex Márquez, es va presentar ahir amb el desig de buscar de nou la triple corona en el Mundial de MotoGP, que comença a Qatar el 8 de març. En un particular xou, els germans van aparèixer en una plataforma lliscant a través de la pantalla gegant al costat de les seues Hondes RC213V, que mantenen una línia similar a les de l’any passat amb certes evolucions aerodinàmiques.

“La temporada 2020 serà difícil, com cada any. Els nostres rivals intentaran millorar i batre’ns, però estem treballant molt dur amb tot l’staff per lluitar una altra vegada pel títol, és l’objectiu principal”, va assegurar Marc Márquez, sis vegades campió de MotoGP i vuit vegades campió del món. Marc té ganes de començar la pretemporada, en un test que arranca divendres. “Estem centrats a encetar la pretemporada i la temporada. La motivació és molt alta perquè un any més provarem de lluitar pel títol”, va assenyalar. En aquest sentit, va afegir que el 2019 va ser un any bo però que vol millorar, a nivell personal i d’equip. “Volem intentar millorar les nostres actuacions per arribar a les últimes carreres lluitant pel títol, elevar el nostre nivell i millorar el nostre rendiment”, va assenyalar.

El circuit de Sepang serà el escenari, a partir de divendres, del primer test oficial de pretemporada

Per la seua part, Àlex Márquez es va mostrar ambiciós, amb els colors oficials del Repsol Honda Team, ja que el vigent campió de Moto2 no es conformarà amb ser un simple espectador de la categoria reina. “El meu repte ara és ser el rookie de l’any en MotoGP, encara que per a mi l’objectiu i el tema més important és ser dia a dia més competitiu sobre la pista en MotoGP, conèixer les sensacions i créixer cada dia”, va dir. El seu objectiu principal no és sinó anar de menys a més i acabar sent important a l’equip, al costat del seu germà, primer rival i referent alhora. “Volem treballar dur per arribar a Qatar al més preparats possible i a partir d’allà cada dia serà un bon dia per millorar nous punts”, va argumentar el petit dels germans. “Estic molt emocionat i feliç de ser aquí en aquesta presentació de l’equip. Arribar de Moto2 a l’equip Honda és un plaer per a mi. Provaré de donar el millor de mi i sóc feliç per ser a Indonèsia per primera vegada.”

Per la seua part, el director d’Honda Racing Corporation, Tetsuhiro Kuwata, va remarcar que per al 2020 tindran el millor equip possible. “A Jakarta ens sentim com a casa, és un mercat important per a nosaltres i esperem fer una gran carrera en el Gran Premi de Qatar amb els nostres dos grans campions”, va prometre de cara a la primera cita del Mundial al circuit de Losail. “Vam aconseguir la triple corona i l’objectiu el 2019, i volem repetir-ho el 2020. L’any passat Marc va guanyar el seu sisè títol mundial en MotoGP i Honda va guanyar tant en equips i com en constructors. Volem continuar vivint aquests grans moments en el futur”, va concloure.

L’equip Repsol Honda de MotoGP es va presentar ahir a Jakarta abans d’afrontar els primers test oficials al circuit de Sepang.

L’equip Repsol Honda de MotoGP es va presentar ahir a Jakarta abans d’afrontar els primers test oficials al circuit de Sepang.REPSOL MEDIA

tracking