SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi carrega contra Abidal

L’argentí critica el secretari tècnic per unes declaracions en les quals va dir que “molts jugadors no estaven satisfets” amb Valverde || Demana que doni noms per no “embrutar-los a tots”

Messi saluda Ansu Fati durant el partit de diumenge davant del Llevant.

Messi saluda Ansu Fati durant el partit de diumenge davant del Llevant.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi va criticar ahir unes declaracions d’Éric Abidal en les quals va afirmar que “molts jugadors no estaven satisfets” amb Ernesto Valverde, justificant així la destitució del tècnic. Però Messi no va tardar a respondre al secretari tècnic, al qual va dir que hauria “de donar noms perquè, si no, s’està embrutant a tots”.

“Molts jugadors no estaven satisfets, ni treballaven gaire, i també hi havia un tema de comunicació interna. La relació entrenador-vestidor sempre ha estat bona, però hi ha coses que com a exjugador puc olorar. Vaig comunicar al club el que pensava i calia prendre una decisió”, va dir Abidal en una entrevista amb el diari Sport.

Messi va utilitzar les seues xarxes socials per qüestionar les paraules del seu excompany. “Sincerament no m’agrada fer aquestes coses, però crec que cada un ha de ser responsable de les seues tasques i fer-se càrrec de les seues decisions”, va indicar l’argentí a través del seu perfil d’Instagram.

“Quan es parla de jugadors, caldria donar noms perquè, si no, se’ns està embrutant a tots i alimentant coses que es diuen i no són certes”, va comentar l’argentí, que també va reconèixer que la plantilla va ser la primera que va admetre el seu mal moment aquesta temporada abans que fos destituït Valverde.

El davanter va deixar clar que ells no van demanar el cessament del Txingurri i que les decisions d’aquest calat són competència exclusiva de la junta directiva i no de la primera plantilla. “Els jugadors (som responsables) del que passa al camp i a més som els primers a reconèixer quan no vam estar bé”, va afegir Messi. “Els responsables de l’àrea de la direcció esportiva també han d’assumir les seues responsabilitats i sobretot fer-se càrrec de les decisions que prenen”, va sentenciar el 10 del FC Barcelona, que va escriure les seues paraules sobre una captura de l’entrevista publicada ahir mateix. En aquesta mateixa entrevista Abidal va explicar que el club va començar a pensar en la destitució de Valverde després del clàssic davant del Reial Madrid, el 18 de desembre, que va finalitzar 0-0. “Vam veure que el problema no era de resultats, sinó que era a nivell intern. Després del clàssic vam començar a concretar més la seua sortida”, va afirmar.

tracking