SEGRE

DEPORTES

Molo: «Hem perdut una gran oportunitat amb dos gols en jugades desgraciades»

El tècnic destaca la reacció, encara que tardana, de l’equip, després del 2-0

Jugadors del Lleida celebren el gol de Raúl que suposava el 2-1.

Jugadors del Lleida celebren el gol de Raúl que suposava el 2-1.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Per què hem de negar-ho, ha sigut una derrota dolorosa perquè no l’esperàvem i perquè no ens permet enganxar-nos a la zona de dalt de la classificació.” Així s’explicava Manuel Jesús Casas Molo a la sala de premsa alacantina després de la derrota del seu equip a la Nucia. “Ens ha costat entrar en el partit i, quan ens n’hem adonat, encara que hagi estat en una jugada aïllada, ja anàvem 1-0 al darrere en el marcador. Després, a la represa, quan volíem revertir el resultat, ha arribat el 2-0 en una acció en la qual els meus jugadors han reclamat una falta prèvia.” Molo va destacar, tanmateix, la capacitat de reacció del seu equip: “Després de l’1-0 hem anat a buscar el partit i, amb el 2-1, hem posat setge a la porteria local amb moltes més rematades i ocasions que la Nucia, però la pilota no ha volgut entrar i ens ha deixat amb la mel als llavis. Encara que hem disposat de prou opcions per, almenys, empatar el partit”, va valorar.

Per a l’entrenador de l’Esportiu, l’aspecte positiu, malgrat la derrota, està en el fet que “el Lleida no ha abaixat mai els braços i ha lluitat per la victòria fins al final i que, malgrat aquesta entrepussada, la Lliga segueix i estem amb opcions d’entrar a la zona de play-off. Ara toca aixecar-se i pensar ja en el Badalona, en un altre partit que pot ser clau, ja que guanyar al Camp d’Esports és fonamental pensant que, a més, tindrem un altre partit complicadíssim a la següent sortida, al camp del Nàstic de Tarragona”.

Molo va insistir en el fet que “la Nucia ha sumat tres punts amb molt poques ocasions de gol i que, si bé en l’1-0 ha tingut una bona dosi de fortuna, en el segon tot s’inicia en una falta a José Ruiz”. “Però no li donem més voltes, no s’ha pogut guanyar i ja està. Ara a pensar en el futur”, va insistir.

«Hem perdut una gran oportunitat amb dos gols en jugades desgraciades» César Ferrando: “Ens hem tret una llosa de sobre”

Amb evidents presses per abandonar la sala de premsa del Camilo Cano, César Ferrando, el tècnic de la Nucia, va assegurar que “estic content perquè, d’una banda, hem trencat amb la dinàmica negativa d’empats i derrotes i, d’altra banda, hem tornat a guanyar a casa. És com si ens haguéssim tret una pesant llosa de sobre”. Ferrando va explicar que la victòria li semblava justa perquè “hem tingut més fe que el Lleida i hem anat a buscar el partit des del principi”, encara que va reconèixer que els de Molo li havien creat “molts problemes, especialment al segon temps”.

tracking