SEGRE

POLIESPORTIU INSTAL·LACIONS

Projecte a la Lleida d'una ciutat esportiva

Consens institucional per ubicar-hi una residència d’esportistes i instal·lacions

Representants de les institucions lleidatanes i del CAR de Sant Cugat, ahir durant la visita al centre.

Representants de les institucions lleidatanes i del CAR de Sant Cugat, ahir durant la visita al centre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El complex de la Caparrella, on ja es troba l’Inefc, podria convertir-se en un pol esportiu de més importància i dimensions amb la ubicació d’una residència d’esportistes d’elit i futures instal·lacions. Aquesta és la intenció que comparteixen Paeria, Diputació, Generalitat i el mateix Inefc i, segons fonts consultades, existeix consens i bona predisposició tot i que no s’hagi concretat encara cap projecte.

La setmana passada es van reunir representants de totes les parts esmentades i mentre que la Paeria es va comprometre a ubicar allà noves instal·lacions que es construeixin quan es donin les circumstàncies favorables, la Diputació es va mostrar disposada a cedir terrenys i la Generalitat a donar suport econòmic.

El nou equip de govern municipal estudia donar un ús més amplial deteriorat recinte

Per a l’Inefc, tenir-hi una nova residència d’esportistes seria una manera d’atreure talent de què després es beneficiarien els clubs locals. Val a recordar que l’anterior residència d’esportistes Màrius Torres, ubicada al Camp Escolar, va tancar les portes a l’acabar el curs 2009-2010 quan donava servei a 110 atletes de diferents disciplines. El 2011 hi va haver un intent fallit de reobrir-la, precisament a la Caparrella.

Ahir, representants de les institucions locals van visitar el Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat per conèixer-ne el funcionament i obtenir idees. Pròximament es preveu una nova reunió amb el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, per comunicar-li les seues intencions.

tracking