SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

Sis detinguts per difondre el vídeo sexual de Víctor Sánchez

Són acusats de descobriment i revelació de secrets

Víctor Sánchez del Amo.

Víctor Sánchez del Amo.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha arrestat fins al moment sis persones en relació amb la difusió a través de xarxes socials o aplicacions de missatgeria del vídeo íntim de l’exentrenador del Màlaga Club de Futbol Víctor Sánchez del Amo.

El primer detingut a Puente Genil (Còrdova) ho va ser, pel que sembla, per compartir el vídeo per Twitter, mentre que els altres cinc arrestats –tots ells de Màlaga i Còrdova– ho han estat per, suposadament, difondre’l a través del servei de missatgeria WhatsApp.

Agents del Grup de Ciberdelinqüència de la policia es van dedicar a desfer la cadena que va portar aquestes imatges a Twitter i van descobrir, segons va publicar el diari Sur, que abans havien començat a distribuir-se a través de grups de WhatsApp, per la qual cosa es pretén arribar a l’origen d’aquesta cadena, ja que aquest usuari podria aclarir en quin perfil, xarxa social o aplicació va trobar les imatges, preses per ciberdelinqüents sense que en fos conscient. Als detinguts se’ls investiga per presumptes delictes de descobriment i revelació de secrets. Les indagacions continuen en dos línies, sobre els suposats extorsionadors i sobre aquells que van difondre el vídeo, no només per xarxes socials sinó per missatgeria instantània.

El Jutjat d’Instrucció 10 de Màlaga s’encarrega de la investigació tant de la difusió del vídeo íntim de l’exentrenador, que va registrar uns 700 retuits a l’esmentada xarxa social, que es preveuen analitzar cas a cas, com de la part sobre la suposada extorsió. El tècnic reclama 600.000 euros al Màlaga per acomiadament improcedent.

tracking