SEGRE

Una lleidatana pedala a l'elit

La lleidatana renova pel Massi, únic equip català femení de la màxima categoria

La lleidatana Marina Isan, durant un entrenament.

Una lleidatana pedala a l'elitDavid Powell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciclista de Tàrrega Marina Isan, de 25 anys, ha renovat pel Massi-Tactic UCI Women’s Team, únic equip català femení a la màxima categoria que enguany disputarà proves internacionals de carretera a la Xina, la República Txeca i Bèlgica, entre altres països. Isan, que és una de les cinc corredores que romanen a l’equip després de debutar l’any passat aquest conjunt de ciclisme en ruta a l’elit mundial, és una de les sis catalanes de la formació que ha incorporat aquesta temporada, per primera vegada, ciclistes estrangeres procedents del Canadà, el Paraguai, Polònia, el Regne Unit i França.

Actualment lesionada a causa d’una tendinitis que pateix des de principis de gener, Isan confia a poder iniciar la competició al març. “Tenim com a gran objectiu les proves de la Copa d’Espanya i després les carreres UCI, amb la Clàssica de Sant Sebastià com a referent tant a nivell esportiu com d’igualtat, ja que l’any passat es va equiparar la dotació de premis per a homes i dones”, va explicar la lleidatana, que igual que les seues companyes no sabrà fins a darrera hora en quines proves anirà participant. “Està perfilat el calendari de l’equip i anem sis corredores per prova, però no ens volen revelar res, sinó anar veient com arribem de forma en cada moment de la temporada per elegir la composició més adequada per al grup”, va indicar Isan.

Les característiques de la corredora de Tàrrega són d’una escaladora. Per això es considera més una ciclista d’equip que d’èxits personals. “No crec en el triomf personal sinó en el treball d’equip. Si obtenim algun podi com a equip seria per a mi una cosa increïble. Aquest any volem fer un pas endavant perquè els fitxatges que s’han fet són de molt bon nivell. Per això estic molt contenta pel vot de confiança que m’han donat al renovar”, va admetre aquesta professional del màrqueting. El Massi-Tactic, que va fer la seua presentació el 18 de gener, començarà aquest diumenge la temporada a la Volta a la Comunitat Valenciana i participarà en proves de l’UCI World Tour, la Copa d’Espanya i la Copa Catalana, amb carreres internacionals a la Xina, la República Txeca, Bèlgica, Itàlia i França. El Massi té quinze corredores d’edats compreses entre els 19 i els 35 anys.

tracking