SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Aranzana: “Necessitem una bona ratxa per agafar aire”

El tècnic del Força Lleida assenyala que “ara tots els partits seran una final”

Gustavo Aranzana, en el partit contra el Castelló.

Gustavo Aranzana, en el partit contra el Castelló.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana va afirmar ahir que l’ICG Força Lleida necessita encadenar una sèrie de triomfs per agafar confiança de cara a la recta final de la Lliga i que, malgrat que reconeix que serà complicat, espera sumar aquesta segona victòria consecutiva demà (18.30) a la pista de l’Oviedo. “Així ho he dit als jugadors. Si no aconseguim una petita ratxa de dos o tres victòries no agafarem aire. La classificació s’està comprimint per baix i tots els equips es reforcen. Ara l’error es penalitza molt i perdre contra el Castelló ens hauria despenjat. Això mentalment és una llosa i som conscients que no podem fallar i, per damunt de tot, a casa. Al Barris Nord tenim l’obligació de ser molt sòlids fins al final de temporada”, va afegir el tècnic de l’ICG Força Lleida.

Sobre si el matx de demà és una final de cara a la permanència, tenint en compte que els dos equips estan empatats a 7 victòries, Aranzana va assenyalar que “ho vaig dir des del primer moment, cada partit fins al final serà una final. Van passant jornades i cada vegada serà més determinant cometre un error. Jugar fora de casa sempre té un plus de dificultat i més contra un Oviedo al qual no correspon aquesta classificació quant a plantilla i joc”. “L’han condicionat molt les lesions i ha tingut molta pressió. Per a mi és un partit clau, però quedaran moltes altres finals. No s’ha de dramatitzar, però som conscients que per guanyar allà hem de donar el màxim de les nostres possibilitats, estar al cent per cent”, va destacar el tècnic.

D’altra banda, el tècnic tindrà el dubte d’Adrián Chapela, que continua arrossegant molèsties al turmell des de la prèvia al partit contra el Castelló i no va poder acabar l’entrenament de dimecres al Barris Nord.

Amb Borja Comenge a la banqueta i en el que va ser l’últim partit de Rupnik amb el Força Lleida, en la sisena jornada de la temporada 2016-17, el resultat va ser de 88-84. En el següent curs també es va perdre, aquesta vegada per un altre ajustat 67-64. Finalment, l’any passat, amb Jorge Serna a la banqueta, el Força Lleida no va tenir opcions de victòria i va acabar perdent per 83-68.

Pumarín, una pista ‘maleïda’ en la qual l’equip mai ha guanyat

Pumarín, el pavelló en el qual juga l’Oviedo, és una de les pistes maleïdes per al Força Lleida, ja que mai ha pogut guanyar els asturians com a visitant. Els sis duels que ha jugat l’equip des del debut dels d’Oviedo a la LEB Or s’han saldat amb 6 victòries per als locals. En el primer matx, la temporada 2013-14, la derrota va ser per 86-74 i en els dos següents es va perdre per 66-60 i 76-68.

tracking