SEGRE

MOTOCICLISME ACTIVITATS

La Bassella Race cita el cap de setmana un miler de pilots

La mítica prova celebra l'onzena edició

Imatge d’una anterior edició de la Bassella Race.

Imatge d’una anterior edició de la Bassella Race.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Bassella Race reuneix aquest cap de setmana prop d’un miler de pilots, en una prova ja clàssica que assoleix l’edició número 11. En concret són 992 els pilots que han formalitzat la inscripció en una de les proves més multitudinàries del motociclisme estatal.

La Bassella Race arranca avui, divendres, amb les verificacions administratives i la volta de reconeixement oficial. Durant tot el cap de setmana la prova es completa amb un programa ple d’espectacle.

Per demà dissabte s’han programat diferents curses, començant amb els Kids que, en aquesta edició, a l’haver-hi més participació, constarà de dos mànegues diferenciades. Com a novetat destaca la Minikids, a banda de la iniciativa Club Sip Sport, d’iniciació a l’enduro per als pilots més joves, i que faran una exhibició amb motos de 50cc. Tampoc hi faltaran proves com la Classic Race o la Maxitrail Race.

L’organització també ha variat l’horari de sortida de la carrera Pro de diumenge, que serà a les 10.00 h. Tan sols deu minuts més tard prendran la sortida els 300 pilots de la categoria Friends.

tracking