SEGRE

DEPORTES

El Barcelona cau eliminat davant de l'Athletic malgrat jugar un bon partit i disposar de clares ocasions per passar a semifinals

El Barcelona cau eliminat davant de l’Athletic malgrat jugar un bon partit i disposar de clares ocasions per passar a semifinals || Un gol d’Iñaki Williams en el temps afegit va donar la classificació a l’Athletic, el qual va salvar amb les seues parades Unai Simón

Messi es lamenta per l’eliminació de l’equip, ahir a San Mamés.

Messi es lamenta per l’eliminació de l’equip, ahir a San Mamés.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona tampoc podrà aixecar la Copa del Rei, després de perdre el mes passat l’opció de guanyar la Supercopa d’Espanya. Iñaki Williams va classificar l’Athletic per a les semifinals amb un gol en l’afegit del partit disputat a San Mamés, que semblava destinat a la pròrroga després de 90 minuts igualats però amb les millors ocasions per al conjunt aulgrana, al qual va frenar el meta local Unai Simón.

El jove porter blanc-i-vermell va ser clau en la resolució del xoc a l’aturar dos pilotes que semblaven gols inapel·lables d’Antoine Griezmann, que va començar el xoc a la banqueta, i Leo Messi, al qual va repel·lir un xut creuat després d’una gran passada d’Arthur.

Però la jugada que va sentenciar el partit va ser la centrada final de l’acabat de sortir Ibai Gómez, des de la dreta amb l’esquerra, que Williams va pentinar davant de Sergio Busquets creuant-la al segon pal.

Amb aquesta classificació, el futbol basc completava una jornada històrica amb la classificació per a les semifinals coperes dels seus dos principals equips, l’Athletic i la Reial Societat, eliminant en tot just quatre hores els dos grans del futbol espanyol i mundial, el Barcelona i el Reial Madrid.

tracking