BÀSQUET EUROLLIGA

El Barcelona encadena contra el Milà el cinquè triomf amb un gran Delaney

El blaugrana Hanga porta la pilota en una acció del partit.

El blaugrana Hanga porta la pilota en una acció del partit.EUROLEAGUE

El Barcelona va encadenar la cinquena victòria a l’Eurolliga amb un Malcolm Delaney estel·lar, que va anotar 26 punts (6 de 9 en triples) i va completar 9 assistències per castigar (84-80) un competitiu AX Armani Milà, que al Palau Blaugrana va sumar la seua cinquena derrota en els últims sis partits.

En un encontre de ratxes, el base nord-americà, autor de 18 punts a la segona part, va donar la divuitena victòria al seu equip, el mateix balanç que el Real Madrid, que ocupa la segona plaça per la diferència de punts, mentre que els de Pesic són ara tercers a la classificació.

Després d’un segon quart molt fluix, amb parcial de 13-28, el Barça va reaccionar al tercer amb un altre de 27-14 i ja no va deixar escapar la victòria.

En un altre matx jugat ahir, el València va vèncer 59-66 a la pista del Bayern.