SEGRE

ATLETISME CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT INDOOR

Erta i Porras lideren els lleidatans al Català

Bernat correrà els 200, que no és la seua prova habitual, i Aleix i el seu germà Gerard buscaran podi en 60 tanques || Demà a Sabadell

Aleix Porras.

Aleix Porras.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bernat Erta i Aleix Porras, els dos referents actuals de l’atletisme local, encapçalaran la representació lleidatana al Campionat de Catalunya absolut en pista coberta que es disputarà demà diumenge a Sabadell. La gran cita de l’atletisme català indoor –juntament amb el Meeting Internacional de Sabadell– es presenta per a molts atletes com la prova més important de la temporada, amb l’Estatal sub-23 de la setmana vinent a Salamanca i el Campionat d’Espanya absolut a Ourense el 29 de febrer i 1 de març.

Els atletes internacionals, amb el Mundial de Nanjing (Xina) suspès pel coronavirus, ja no tindran altres oportunitats més rellevants que no siguin els mítings internacionals i, per tant, el campionat cobra un especial interès.

Bernat Erta (FC Barcelona) canviarà la seua prova habitual dels 400 metres i correrà els 200 intentant rebaixar el seu crono. Té almenys tres atletes superiors a ell en aquesta prova, que no és la seua, i està una mica refredat, per la qual cosa la medalla sembla complicada.

Més optimista es presenta el panorama en els 60 tanques amb tres atletes, els germans Gerard i Aleix Porras (FC Barcelona), i Sergi Felis (Mislata). Els dos primers optaran al podi. També és una bona carta Arnau Monné (FC Barcelona) en els 60 llisos, ja recuperat de la lesió. Elena Llobera en longitud i Núria Montalà en altura, les dos del Ría Ferrol, i una àmplia representació del Lleida UA completen la participació lleidatana.

Aleix Porras.

Aleix Porras.SEGRE

tracking